• EUR

    Valuutta

    HUOM! Maksu laskutetaan euroissa. Muilla valuutoilla näytetyt hinnat ovat arvioita perustuen Euroopan Keskuspankin päivän valuuttakurssiin.


    • EUR
    • SEK kr
    • GBP £
    • USD $
    • AUD $
    • CAD $
    • CHF
    • CZK
    • DKK kr
    • JPY ¥
    • NOK kr
    • PLN
    • RUB руб
  • Toimitusmaa:

    Toimitusmaa

Astiat

Astiat

Valinnat

Ei rajausta

Tuoteryhmä

Valmistaja

Väri

9
1
2
6
2
3
9
8
5

Hinta

1
73

Yksi syö suoraan kattilasta, toisella on viimeistelty ruokailusetti - Scandinavian Outdoorin astiavalikoima kattaa kaikkien tarpeet. Yksinkertainen Trangian alumiinikattila on kevyt ja edullinen ja se siirtää hyvin lämpöä. Primuksen lämmönsiirtorivoilla varustetut kattilat vähentävät polttoaineenkulutusta, ne kun ottavat liekistä enemmän energiaa talteen.

Kapeat ja kompaktit kattilat ovat parhaimmillaan pienen, kapealiekkisen kaasukeittimen kanssa, kun tavoitteena on keittää vettä juotavaa ja pakastekuivattuja retkiruokia varten. Näin kokonaisuus pakkautuu pieneen tilaan ja pistemäinen liekki lämmittää pienen kattilan pohjaa tehokkaasti. Isommissa kattiloissa voi kokkailla vähän vaativampiakin ruokia, kuten patoja ja keittoja. Laakeapohjainen kattila ei ryöpsäytä kiehuessaan kokkailun tuloksia yli laidan niin helposti kuin kapeapohjainen.

Perinteinen puukuksa on osa pohjoismaista eräperinnettä. Kuksan materiaalina käytetty pahka pitää erittäin hyvin vettä koska pahkassa puun syyt eivät ole yhdensuuntaisia. Kuksaa ei kannata koskaan pestä pesuainetta käyttäen. Jos siihen on päässyt pinttymään likaa, paras vaihtoehto on käyttää hienoa hiekkaa lian irrottamiseen.

Avotulikäyttöön tehdyt astiat valmistetaan useimmiten teräksestä, joka kestää nuotion liekkiä paremmin kuin keittimien kattiloissa käytetty ohuehko alumiini. Nuotioastioiden kuningas ja kuningatar ovat kahvipannu ja räiskälepannu. Räiskäle- eli lettupannun kanssa olennaista on asiallinen rasvakäsittely: aika ajoin pannun pinta kannattaa peittää silavalla ja kuumentaa silava mustaksi asti. Tämä sinänsä raju käsittely imeyttää rasvaa metallin pintaan ja helpottaa seuraavia paistokertoja huomattavasti.

Näytetään 100/100 tuotetta
Takaisin ylös
Takaisin ylös

Valinnat

Ei rajausta

Tuoteryhmä

Valmistaja

Väri

9
1
2
6
2
3
9
8
5

Hinta

1
73

Yksi syö suoraan kattilasta, toisella on viimeistelty ruokailusetti - Scandinavian Outdoorin astiavalikoima kattaa kaikkien tarpeet. Yksinkertainen Trangian alumiinikattila on kevyt ja edullinen ja se siirtää hyvin lämpöä. Primuksen lämmönsiirtorivoilla varustetut kattilat vähentävät polttoaineenkulutusta, ne kun ottavat liekistä enemmän energiaa talteen.

Kapeat ja kompaktit kattilat ovat parhaimmillaan pienen, kapealiekkisen kaasukeittimen kanssa, kun tavoitteena on keittää vettä juotavaa ja pakastekuivattuja retkiruokia varten. Näin kokonaisuus pakkautuu pieneen tilaan ja pistemäinen liekki lämmittää pienen kattilan pohjaa tehokkaasti. Isommissa kattiloissa voi kokkailla vähän vaativampiakin ruokia, kuten patoja ja keittoja. Laakeapohjainen kattila ei ryöpsäytä kiehuessaan kokkailun tuloksia yli laidan niin helposti kuin kapeapohjainen.

Perinteinen puukuksa on osa pohjoismaista eräperinnettä. Kuksan materiaalina käytetty pahka pitää erittäin hyvin vettä koska pahkassa puun syyt eivät ole yhdensuuntaisia. Kuksaa ei kannata koskaan pestä pesuainetta käyttäen. Jos siihen on päässyt pinttymään likaa, paras vaihtoehto on käyttää hienoa hiekkaa lian irrottamiseen.

Avotulikäyttöön tehdyt astiat valmistetaan useimmiten teräksestä, joka kestää nuotion liekkiä paremmin kuin keittimien kattiloissa käytetty ohuehko alumiini. Nuotioastioiden kuningas ja kuningatar ovat kahvipannu ja räiskälepannu. Räiskäle- eli lettupannun kanssa olennaista on asiallinen rasvakäsittely: aika ajoin pannun pinta kannattaa peittää silavalla ja kuumentaa silava mustaksi asti. Tämä sinänsä raju käsittely imeyttää rasvaa metallin pintaan ja helpottaa seuraavia paistokertoja huomattavasti.

Yksi syö suoraan kattilasta, toisella on viimeistelty ruokailusetti - Scandinavian Outdoorin astiavalikoima kattaa kaikkien tarpeet. Yksinkertainen Trangian alumiinikattila on kevyt ja edullinen ja se siirtää hyvin lämpöä. Primuksen lämmönsiirtorivoilla varustetut kattilat vähentävät polttoaineenkulutusta, ne kun ottavat liekistä enemmän energiaa talteen.

Kapeat ja kompaktit kattilat ovat parhaimmillaan pienen, kapealiekkisen kaasukeittimen kanssa, kun tavoitteena on keittää vettä juotavaa ja pakastekuivattuja retkiruokia varten. Näin kokonaisuus pakkautuu pieneen tilaan ja pistemäinen liekki lämmittää pienen kattilan pohjaa tehokkaasti. Isommissa kattiloissa voi kokkailla vähän vaativampiakin ruokia, kuten patoja ja keittoja. Laakeapohjainen kattila ei ryöpsäytä kiehuessaan kokkailun tuloksia yli laidan niin helposti kuin kapeapohjainen.

Perinteinen puukuksa on osa pohjoismaista eräperinnettä. Kuksan materiaalina käytetty pahka pitää erittäin hyvin vettä koska pahkassa puun syyt eivät ole yhdensuuntaisia. Kuksaa ei kannata koskaan pestä pesuainetta käyttäen. Jos siihen on päässyt pinttymään likaa, paras vaihtoehto on käyttää hienoa hiekkaa lian irrottamiseen.

Avotulikäyttöön tehdyt astiat valmistetaan useimmiten teräksestä, joka kestää nuotion liekkiä paremmin kuin keittimien kattiloissa käytetty ohuehko alumiini. Nuotioastioiden kuningas ja kuningatar ovat kahvipannu ja räiskälepannu. Räiskäle- eli lettupannun kanssa olennaista on asiallinen rasvakäsittely: aika ajoin pannun pinta kannattaa peittää silavalla ja kuumentaa silava mustaksi asti. Tämä sinänsä raju käsittely imeyttää rasvaa metallin pintaan ja helpottaa seuraavia paistokertoja huomattavasti.

Rajaa hakua

OK