Yhteistyö Scandinavian Outdoor Oy:n kanssa

Olemme kiinnostuneita hankkeista, jotka sopivat arvoihimme ja joista me molemmat hyödymme!

Jos siis olet ryhtymässä johonkin mielenkiintoiseen projektiin, esimerkiksi lähdössä mielestäsi muita ihmisiä kiinnostavalle matkalle, olet sujuvasanainen blogikirjoittaja, persoonallinen valokuvaaja tai sinulla on mielestäsi meille joku muu ainutlaatuinen yhteistyöehdotus, kerro se ihmeessä meille!

Saamme paljon, käytännössä päivittäin, erilaisia yhteydenottoja. Mitä persoonallisempi ja muita kiinnostavampi oma juttusi on ja mitä mietitymmin osaat sen meille esittää, sitä todennäköisemmin kiinnostumme asiasta. Myös aikataulu on tärkeä, mitä aikaisemmin olet meille ennen H-hetkeä yhteydessä, sitä paremmin voimme molemmat valmistautua yhteistyöhön.

Kerro ainakin nämä asiat viestissäsi:

  • Kerro hankkeestasi; sen kohteesta, aikataulusta, tavoitteesta ja osallistujista. Kerro myös itsestäsi, mitä olet jo ehtinyt tekemään elämäsi aikana.
  • Kerro myös, oletko tekemässä yhteistyötä hankkeen osalta muiden tahojen kanssa. Onko sinulla jo meitä vastaavia tukijoita? Oletko tehnyt sopimuksia mediatalojen kanssa? Mitä muuta?
  • Mitä odotat meiltä? Kaipaatko näkyvyyttä, varusteita vai rahaa? Mitä tarkemmin pystyt yksilöimään tarpeesi, sitä helpompaa keskustelu yhteistyöstä on aloittaa.
  • Mitä ainutlaatuista sinulla on tarjota meille? Miksi meidän kannattaisi tehdä yhteistyötä juuri sinun kanssasi?

 

Laita ehdotuksesi tulemaan Kuutille, osoitteeseen kuutti.haapanen@ScandinavianOutdoor.com. Mikäli hankkeesi on meille sopiva, olemme yhteydessä.

Kiinnostaako sinua ansaita rahaa omalla blogillasi? Teemme blogiyhteistyötä Adtractionin kanssa. Rekisteröidy heidän sivuillaan ja ryhdy julkaisijaksi. Parhaat bloggaajat palkitaan lahjakorteille!