Pori

Arkisin 10:00 - 20:00
Lauantai 10:00 - 18:00
Sunnuntai 12:00 - 18:00

Scandinavian Outdoor myymälä /
Pori Puuvilla

Sijainti

Porin uuden Scandinavian Outdoor myymälän löydät Kauppakeskus Puuvillasta. Kauppakeskus Puuvilla on moderni, vuonna 2014 valmistunut, Porin keskustan tuntumassa sijaitsevan entisen Porin puuvillatehtaan tiloissa sijaitseva kauppakeskus. Kauppakeskukseen on helppo saapua autolla. Auton saa parkkiin toisen kerroksen parkkihalliin. Myymälämme on myös toisessa kerroksessa, joten matkaa parkkihallista myymälään ei kerry paljon.

Kompakti myymälä kattavalla valikoimalla

Porin myymälä on kompakti ja selkeä. Myymälään sisään astuttaessa huomio kiinnittyy varmasti kenkäpuoleen. Kenkäpuoleltamme löydät Porin parhaimman vaelluskenkävalikoiman. Omat hienot osastonsa ovat myös vaate- sekä retkeilypuolilla. Porin myymälässämme haluamme korostaa mahdollisuutta tilata toisesta myymälästä. Meillä onkin tuotteita myynnissä ketjun sisällä yli 10 000 joten valinnanvaraa todella löytyy.

Mikko, myymäläpäällikkö

Porin myymäläpäällikkö Mikko on aloittanut vuonna 2001 työskentelyn silloisessa Satakunnan Partiokaupassa, joka siirtyi myöhemmin yritysoston myötä Scandinavian Outdoorille. Mikko on kova kalamies ja vapaa-ajalla hänet löytää useimmiten joen varresta. Pitemmällä vapaalla mies suuntaa mielellään pohjoiseen, joko vaeltamaan tai kalastamaan.

Oma suosikkiretkeilykohde?

Lähiretkikohteena ehdottomasti Joutsjärvi. Hienot ulkoilumahdollisuudet!

Nosta pari suosikkituotetta myymäläsi valikoimasta?

Rab Microlight Alpine – Jäätävän hyvä takki! Rab päällä tarkenee yllättävän hyvin kylmemmälläkin säällä. Isoja plussia ovat keveys ja vedenpitävyys. Toinen suosikkini ovat Sanukin kengät. Lukuisia eri malleja on vuosien saatossa tullut testattua ja ne ovat olleet aina mukavat jalkaan!

Mikko

Mikko on luonteeltaan lupsakka porilainen. Hän on kova puuhailemaan luonnossa sekä perheen kanssa että yksin. Myymälässä Mikko on omimmillaan vaelluspuolen tuotteiden kanssa, mutta häneltä hoituu kyllä tuotteen kuin tuotteen myyminen hyvällä asiantuntemuksella ja kokemuksella. Lähtöisin hän on pienestä maalaispitäjästä ja sieltä juontavat juuret metsästys- ja luontoliikuntaharrastuksiin. Luonnossa liikkumisen myötä tie on vienyt hänet useasti Lappiin. Tällä hetkellä visiittejä pohjoiseen taitaakin olla kertynyt jo yhdeksäntoista.

Suosikkiretkeilykohde?

Ehdottomasti koko Lappi. En osaa nyt sanoa suoraan yhtä suosikkia, mutta heitetään alueena Käsivarsi. Se on puutonta ja karua eli juuri minun mieleeni.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ensimmäisenä mieleen tulee Haglöfs Grym -housut. Ne kestävät mitä vaan ja Gore-Texin vahva kolmikerroskalvo pitää veden hyvin poissa! Toisena tuotteena nostan ehdottomasti Trangian. Oma Trangiani on isäni peruja. Se taitaakin olla vuodelta 1978. Kaasupolttimen olen Trangiaan päivittänyt, muuten mennään alkuperäisillä osilla!