Tule meille töihin

Meillä Scandinavian Outdoorilla on välitön ja rento ilmapiiri. Puhallamme yhteen hiileen ja nauramme usein. Meitä yhdistää rakkaus luontoon sekä innostus myymiämme tuotteita kohtaan. Retkeilyn ja ulkoilun ilosanomaa on kivempi viedä eteenpäin, kun töissäkin on kivaa!

Avoimet työhakemukset voi lähettää osoitteeseen rekry@scandinavianoutdoor.com

 

Verkkokaupan palautusten käsittelijä, Turku

22,5h / viikko

Työnkuvaasi kuuluu verkkokauppamme palautusten käsittely ja asiakaskommunikaatio. Työnkuvassa on myös mahdollisuus tutustua verkkokaupan reklamaatioiden käsittelyyn.

 

Tietoa meistä

Meillä on ollut tekemisen meininki jo vuodesta 1970! Silloin nimittäin muutama partiolainen perusti Partiovarusteen Turkuun. Sittemmin tuotevalikoimamme on laajentunut hurjasti, samalla kun rakkaus luontoon, ja tekemisen meininkiin on vain kasvanut. Omistuspohjamme on 100 % kotimainen, mistä olemme myös, no suoraan sanottuna hurjan ylpeitä. Lue täältä tarinamme ja tutustu historiaamme.

 

Rento ja avoin työyhteisö

Kotimainen yritys

Vastuullinen arvopohja

Alennusta tuotteista henkilökunnalle

Bonusjärjestelmä

Joustavat loma-ajat

 

Meillä pääset osaksi ulkoilijoiden heimoa

Elämää ulkona -joukkueessamme on iloista ja asiantuntevaa porukkaa! Tässä muutaman tiimiläisen uratarinat:

Olen työskennellyt myymäläpäällikkönä Scandinavian Outdoorin eri toimipisteissä Turun seudulla vuodesta 2012 alkaen. Pidän työstäni, sillä se on vaihtelevaa ja pääsen tekemään töitä laidasta laitaan asiakkaiden palvelusta myymäläprosessien kehittämiseen. Työssä minua motivoi oma mielenkiinto ulkoilua ja retkeilyä kohtaan, sesongin vaihtelut sekä mukavat asiakkaat. Vakioasiakkaita käy paljon, ja osan heistä olen tuntenyt jo pari vuosikymmentä. Ulkoilu ja urheilu ovat minulle elämäntapa, ja vapaa-ajalla harrastan mm. lenkkeilyä, telttailua, hiihtoa, laskettelua ja salilla käyntiä.

Esa, myymäläpäällikkö Raision Kuninkojan myymälässä

Aloitin Scandinavian Outdoorilla vuonna 2016 ja olen päässyt tekemään töitä monissa eri rooleissa. Aluksi toimin myyjänä eri Turun alueen myymälöissä sekä messuilla. Tällä hetkellä työskentelen asiakaspalvelussa ja palvelen etenkin chatissa. Työssäni on parasta se, kun työ liittyy niin vahvasti omaan elämäntapaan ja harrastuksiin. On helppo innostua työstä, kun olen kiinnostunut tuotteista joita myymme, ja käytän itsekin niitä. Minulla on mahtavat työkaverit ja meillä on yhteiset mielenkiinnon kohteet. Työnantajalleni olen kiitollinen siitä, miten joustavasti olen pystynyt mukauttamaan työntekoa oman elämäntilanteen mukaan. Asiakaskohtaamiset ovat usein inspiroivia, kun monet kertovat retkisuunnitelmistaan ja -kokemuksistaan. Ja mahtavaa on tietenkin myös se, kun pystyy auttamaan asiakasta löytämään juuri oikean tuotteen! Vapaa-ajalla ulkoilen paljon, koiran kanssa säällä kuin säällä. Syksyisin pidän erityisesti sienestämisestä.

Laura, verkkokaupan asiakaspalvelija

Tulin Scandinavian Outdooriin toimitusjohtajaksi vuonna 2019 täysin erilaiselta toimialalta. Olen lyhyessä ajassa päässyt tutustumaan alaan perinpohjaisesti ja itsekin taas innostunut ulkoilusta ja retkeilystä aivan uudella tavalla! On inspiroivaa tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka viihtyvät työssään ja suhtautuvat alaan intohimoisesti. Parasta työssäni onkin työyhteisö sekä mahdollisuus kehittää liiketoimintaa monipuolisesti. Olemme yhdessä myös saavuttaneet upeita onnistumisia. Vapaa-ajalla liikun luonnossa päivittäin ja usein viikonloppuisin teen hieman pidempiä päiväretkiä. Kesällä vietän paljon aikaa merellä meloen, ja talvella hiihdän ja laskettelen.

Johanna, toimitusjohtaja

Olen työskennellyt Scandinavian Outdoorin verkkokaupan logistiikassa vuodesta 2008. Siihen aikaan toiminta oli pienempää, ja tein monipuolisesti vähän kaikkea: keräilyä, pakkaamista ja tavaran kuljettamista eri toimipisteiden välillä. Nykyään olen logistiikkavastaava ja johdan 13 hengen tiimiä. Pidän työstäni edelleen varsinkin siksi, että meillä on töissä ihan mahtava porukka! Tykkään myös siitä, että työni on muutakin kuin pelkkää tietokoneen äärellä istumista. Olen aina harrastanut partiota, ja siinä toiminnassa olen vieläkin hieman mukana. Siksi ulkoilu ja retkeily on minulle tuttua ja mieluisaa puuhaa, ja lisäksi vapaa-ajalla pelaan koripalloa.

Jouko, logistiikkavastaava

Aloitin Raision myymälän tekstiilivastaavana vuonna 2019. Työni on monipuolista ja siihen kuuluu myyjän työn lisäksi vastuu esillepanosta, kuormien tulouttaminen ja tarkastaminen, täydennystilaukset sekä yhteistyö sisäänostajien kanssa. Parasta työssäni on se, kun onnistuu löytämään asiakkaalle juuri hänen tarpeeseen sopivaan tuotteen ja voi oikeasti auttaa siinä, että asiakas pääsee nauttimaan harrastuksestaan. Lomilla käyn lähes aina vaeltamassa jossain päin Pohjoismaita ja vapaa-aikaani kuuluvat myös lyhyemmät päiväretket. Lisäksi harrastan mm. suunnistusta ja rogaining-suunnistusta.

Johanna, myyjä ja tekstiilivastaava Raision Kuninkojan myymälässä

Aloitin Scandinavian Outdoorilla Forumin myymälässä myyjänä vuonna 2012. Aluksi olin muutaman vuoden kesätöissä ja sitten etenin markkinoinnin suunnittelijaksi. Nykyään olen head of ecommerce and marketing eli vastaan koko yrityksen verkkokaupasta ja markkinoinnista. Parasta työssäni on se, kun saan työskennellä näin älyttömän inspiroivalla ja mielenkiintoisella alalla. On upeaa saada tehdä töitä tuotteiden parissa, joita itsekin käytän, sekä työn kautta inspiroida ihmisiä lähtemään ulos. Vapaa-ajalla harrastan ulkoilua monipuolisesti: kesällä purjehdin omalla pienellä purjeveneellä, sekä maastopyöräilen ja retkeilen pohjoisessa ja Pohjois-Norjassa. Talvisin harrastan vapaalaskua, ja sen merkeissä vietän paljon aikaa pohjoisessa tai Keski-Euroopassa.

Kuutti, head of ecommerce and marketing

Aloitin Scandinavian Outdoorin logistiikassa pakkaajana elokuussa 2019, ja olen viihtynyt työssäni hyvin. Työtehtäviini kuuluu verkkokaupan tilausten keräilyä ja pakkaamista, palautusten käsittelyä sekä muita varastoon liittyviä tehtäviä. Parasta työssäni ovat mukavat työkaverit, säännölliset työajat sekä se, että työssä pääsee liikkumaan. Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla ja retkeillä lähikulmilla, haaveissa olisi tulevaisuudessa lähteä vaeltamaan vähän kauemmaksikin.

Riina, pakkaamon työntekijä

 

Scandinavian Outdoor Oy:n ilmoituskanava

Scandinavian Outdoor Oy on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja pyrkii edistämään eettisiä toimintatapoja. Suhtaudumme vakavasti kaikkeen laittomaan, epäeettiseen ja muuhun toimintaohjeidemme vastaiseen toimintaan ja kannustamme tuomaan ne tietoomme aina, kun siihen on perusteltu epäilys. Voit ilmoittaa epäilystäsi tämän ilmoituskanavan kautta.