Jäsenalennukset

Partiolainen - rekisteröidy ja hyödynnä partioalennus!

Lisäämällä Suomen Partiolaisten jäsennumerosi Elämää ulkona -klubin tilille saat -10 % alennuksen kaikista retkeily- ja ulkoilutuotteista.

1. Rekisteröidy jäseneksi Elämää Ulkona -klubiin
2. Syötä klubitietoihisi jäsennumerosi ja lippukuntasi.
3. Tämän jälkeen kirjautumalla verkkokauppaan klubijäsenenä saat automaattisesti -10% alennuksen ostoksistasi.

 Alennus koskee sekä normaali- että tarjoushintaisia tuotteita. Alennus ei koske partiotuotteita, elektroniikkaa, lahjakortteja, klubihintaisia tuotteita tai tuotepaketteja eikä sitä voi yhdistää alennuskoodeihin. Alennus ei myöskään koske vuokraamon tuotteita.
Jäsenalennus on voimassa myymälöissämme ja verkkokaupassa. Myymälöissä jäsentietosi näkyvät klubitililläsi, mutta saat alennuksen myös jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenkortin voi ladata esim. älypuhelimeen Partion jäsenrekisteri Kuksasta.

Alennuskoodit eivät koske partiotuotteita, kuten partiopaitoja ja partiomerkkejä.

Jäsenalennus Suomen Ladun jäsenille

Myönnämme Suomen Ladun jäsenille -10 % alennuksen lähes kaikista tuotteista.
Elektroniikkatuotteissa (GPS-laitteet, outdoor-kellot, sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet) alennus on -5 %.

Jäsenalennus on voimassa myymälöissämme ja verkkokaupassa. Ei muita samanaikaisia alennuksia / etuuksia tai erityiskampanjoita.
Alennus ei koske partiotuotteita, lahjakortteja, klubihintaisia tuotteita, tuotepaketteja eikä sitä voi yhdistää alennuskoodeihin. Alennus ei myöskään koske vuokraamon tuotteita.

Suomen Ladun jäsenalennus verkkokaupassa:
Verkkokaupassa jäsenalennuksen saadaksesi, sinun täytyy ensin rekisteröityä Elämää Ulkona -klubiin. Lisää klubiin liittymisen yhteydessä omiin tietoihisi Suomen Ladun jäsennumero. Voit samalla tilata Elämää ulkona -klubikirjeen sähköpostiisi. Verkkokaupassa jäsenalennus lasketaan kassalla, kun olet kirjautunut kauppaan käyttäjätunnuksellasi.

Suomen Ladun jäsenalennus myymälässä:
Jäsentietosi näkyvät Elämää ulkona -klubitililläsi. Myymälässä asioidessa, voit myös näyttää jäsenkorttisi kassalla, niin saat jäsenalennuksen.

Rekisteröidy nyt!