Scandinavian Outdoor / Raisio Kuninkoja

Osoite

Avoinna

  • arkisin 10:00 - 20:00
  • lauantai 10:00 - 18:00
  • sunnuntai 12:00 - 18:00

Sijainti

Scandinavian Outdoor myymälä /
Raisio Kuninkoja


Sijainti

Kuninkojan myymälämme löydät Raisiosta heti Ikean vierestä. Myymälän edessä on oma parkkipaikka, joten omalla autolla on helppo saapua paikan päälle. Tiloiltaan Kuninkojan myymälä on yksi isoimmistamme. Neliöitähän löytyy reilut 1000m², niinpä jokaiselle osastolle riittää mukavasti tilaa.


Kattava valikoima

Myymälään sisälle astuessasi suuri ja laaja vaateosasto kiinnittää varmasti huomiota. Vaateosastomme palvelee niin aloittelevaa retkeilijää, vuoristossa viihtyvää kokeneempaa vaeltajaa kuin urbaania kaupungissa liikkujaakin, purjehtijoita unohtamatta. Vaatevalikoimaa uudistamme vuodenaikojen mukaisesti ja valikoimistamme löytyykin aina kauden kuumimmat uutuudet, parhaimmilta brändeiltä.Selkeät osastot

Myymälämme on jaettu selkeisiin osastoihin, joista on helppo löytää haluamansa tuotteet. Naisten ja miesten vaatteet löytyvät omilta puoliltaan. Lasten vaatteet löytyvät sisäänkäynnin vastakkaisesta päädystä. Myymälän oikean puolen takanurkasta löydät laajan jalkineosastomme, josta löydät aina kauden uusimmat jalkinemallit. Myymälän vasemmalle puolelle johtavalta oviaukolta aukeaa iso retkeilyosastomme. Retkeilyosastolle avaamme myös talvikaudelle suksiosastomme.Suksiosasto

Talvisaikaan laaja suksiosasto ottaa oman paikkansa myymälästä. Kuninkojan myymälästämme löydät kattavan valikoiman murtomaasuksia ja monoja sekä alppipuolen tuotteita. Kuninkojalla on Partiovarusteen legendaarinen suksihuolto, joka on siirtynyt Läntiseltä Pitkäkadulta Kuninkojalle.
Laajasta alppisuksivalikoimastamme löydät sopivat varusteet niin kotimaan laskettelureissuille, kuin vaativampiin vapaalaskuharrastuksiinkin.Suksien ostajalle löytyy myös asiantunteva siteiden asennus- ja säätöpalvelu.


Partio-osasto

Myös partiolaisille löytyy oma osastonsa, jossa meillä on kattava valikoima partiolaistuotteita. Partio-osasto löytyy kassaa vastapäätä omasta nurkastansa. Partiolaisena saat myös 10% alennuksen kaikista retkeily- ja ulkoilutuotteista!Kuninkojan myymälämme henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille!

Niko, Kovan vastaava

Niko on työskennellyt Scandinavian Outdoorilla vuodesta 2006 lähtien. Uransa Scandinavian Outdoorilla Niko aloitti Myllyssä, jossa hän myöhemmin toimi myös myymäläpäällikkönä. Kuninkojan myymälämme auettua Niko siirtyi "Kunkkuun". Niko korostaa laajan lajitiedon tärkeyttä. Hänelle on tärkeätä omata hyvät tiedot joka osa-alueesta myymälässä. Viikoittain Niko viihtyy salibandyn parissa ja talvisin hän on tuttu näky maastohiihtoladulla. Vuoden kohokohdiksi hän nostaa vaellus- ja kalastusreissut.

Suosikkiretkeilykohde?

Suosikkipaikkani on ehdottomasti Kebnekaisen alue. Alueen maasto ja luonto ovat todella upeita! Uskomaton paikka!

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ensimmäisenä tulee ehdottomasti Völklin RTM 75 -suksi. Rtm toimii hyvin joka paikassa ja menee hyvin Alpeille tai vaikkapa Hirvensaloon. Suksi on myös tarpeeksi jämäkkä. Toisena tuotteena nostan Salomonin Speedcross 3:n. Todella mukavat maastojuoksukengät. Speedcrossit toimivat hyvin myös työkenkinä. Voisin väittää itseäni jopa Speedcross-faniksi, niin monet kengät löytyvät kotoa.