Raisio Kuninkoja

Arkisin 10:00 - 20:00
Lauantai 10:00 - 18:00
Sunnuntai 12:00 - 18:00

Scandinavian Outdoor myymälä /
Raisio Kuninkoja


Sijainti

Kuninkojan myymälämme löydät Raisiosta heti Ikean vierestä. Myymälän edessä on oma parkkipaikka, joten omalla autolla on helppo saapua paikan päälle. Tiloiltaan Kuninkojan myymälä on yksi isoimmistamme. Neliöitähän löytyy reilut 1000m², niinpä jokaiselle osastolle riittää mukavasti tilaa.


Kattava valikoima

Myymälään sisälle astuessasi suuri ja laaja vaateosasto kiinnittää varmasti huomiota. Vaateosastomme palvelee niin aloittelevaa retkeilijää, vuoristossa viihtyvää kokeneempaa vaeltajaa kuin urbaania kaupungissa liikkujaakin, purjehtijoita unohtamatta. Vaatevalikoimaa uudistamme vuodenaikojen mukaisesti ja valikoimistamme löytyykin aina kauden kuumimmat uutuudet, parhaimmilta brändeiltä.Selkeät osastot

Myymälämme on jaettu selkeisiin osastoihin, joista on helppo löytää haluamansa tuotteet. Naisten ja miesten vaatteet löytyvät omilta puoliltaan. Lasten vaatteet löytyvät sisäänkäynnin vastakkaisesta päädystä. Myymälän oikean puolen takanurkasta löydät laajan jalkineosastomme, josta löydät aina kauden uusimmat jalkinemallit. Myymälän vasemmalle puolelle johtavalta oviaukolta aukeaa iso retkeilyosastomme. Retkeilyosastolle avaamme myös talvikaudelle suksiosastomme.Suksiosasto

Talvisaikaan laaja suksiosasto ottaa oman paikkansa myymälästä. Kuninkojan myymälästämme löydät kattavan valikoiman murtomaasuksia ja monoja sekä alppipuolen tuotteita. Kuninkojalla on Partiovarusteen legendaarinen suksihuolto, joka on siirtynyt Läntiseltä Pitkäkadulta Kuninkojalle.
Laajasta alppisuksivalikoimastamme löydät sopivat varusteet niin kotimaan laskettelureissuille, kuin vaativampiin vapaalaskuharrastuksiinkin.Suksien ostajalle löytyy myös asiantunteva siteiden asennus- ja säätöpalvelu.


Partio-osasto

Myös partiolaisille löytyy oma osastonsa, jossa meillä on kattava valikoima partiolaistuotteita. Partio-osasto löytyy kassaa vastapäätä omasta nurkastansa. Partiolaisena saat myös 10% alennuksen kaikista retkeily- ja ulkoilutuotteista!Kuninkojan myymälämme henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille!

Esa, aluepäällikkö

Esa on aloittanut Scandinavian Outdoorilla noin kuusi vuotta sitten myymäläpäällikkönä. Pelkästään jo Turun alueen urheilu- ja ulkoilukaupanalalta Esalla on kokemusta pitkästi yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Siitä johtuen ns. vakioasiakkaita hän on palvellut jo vuosikymmenien ajan.

Suosikkiretkeilykohde?

Ensimmäiset Lapin vaelluskokemukset tulevat jo 80-luvun alkupuolelta jolloin reissut suuntautuivat Lemmenjoen kultamaille. Sen jälkeen ”veri” on vetänyt aina Lappia kohti. Sekä talvella laskettelemaan ja hiihtämään että syksyllä vaeltamaan. Ainut haittaava/hidastava tekijä on välimatka Etelä-Suomesta.
Turun lähiretkeilyalueet ja saaristo tarjoavat myös loistavia paikkoja lyhyempiin ”arjen irtiottoihin”. Teltta, retkeilyvälineet ja hyvää ruokaa vaan mukaan ja menoksi. Kun tekee illalla ruokaa nuotiolla ja viettää yönsä teltassa meren tai järven rannalla niin arki unohtuu helposti.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Talvilajit; murtomaahiihto, laskettelu sekä retkeily ja ympärivuotinen työmatkapyöräily pistävät arvostamaan tuotteiden toimivuutta ja laatua. Pari tuotetta joita tulee käytettyä lähes päivittäin on Camino GTX – vaelluskengät joissa erinomainen lesti, tarpeeksi jämäkät ja toimivat myös pitkillä vaellusreissuilla. Toisena tuotteena vedenpitävät ja kestävät Haglöfsin Vandra Goretex-housut toimivat kerrospukeutumisen ansiosta vesikeleistä pakkasiin, myös pyöräilyssä.

Ville, hiihtolajien asiantuntija

Kokemusta löytyy Villeltä monipuolisesti kaikista hiihto- ja laskulajeista ja pitkä historia lasketteluvälineiden myymisestä. Ville onkin Scandinavian Outdoorin kävelevä tietosanakirja, jolta kysymme aina suksiin liittyvät kysymyksemme. Ville harrastaa muutenkin ulkoilua monipuolisesti ja aika kuluu mm. kalastuksen, golfin ja salibandyn merkeissä.

Suosikkiulkoilukohde?

Koko Lappi yleisesti Suomen, Ruotsin ja Norjan alueilla on lähellä sydäntä. Upeita kohteita käydä ulkoilemassa ja kalastamassa.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Laskettelussa lempituotteeni on tällä hetkellä Black Crows Orb -suksi. Kalastuspuolella olen ihastunut Ursuitin Sea Horse -pelastuspukuun. Puku on mukava päällä ja toimii kaikissa olosuhteissa.