Scandinavian Outdoor / Raisio Kuninkoja

Osoite

Avoinna

  • arkisin 10:00 - 20:00
  • lauantai 10:00 - 18:00
  • sunnuntai 12:00 - 18:00
  • Poikkeukset
  • Palvelemme Isänpäivänä 11.11 klo 12 - 18

    Lämpimästi tervetuloa!

Sijainti

Scandinavian Outdoor myymälä /
Raisio Kuninkoja


Sijainti

Kuninkojan uuden myymälämme löydät Raisiosta heti Ikean vierestä. Myymälän edessä on oma parkkipaikka, joten omalla autolla on helppo saapua paikan päälle. Tiloiltaan Kuninkojan myymälä on todella mainio. Neliöitähän löytyy reilut 1000m², niinpä jokaiselle osastolle riittää mukavasti tilaa.


Kattava valikoima

Myymälään astuessa suuri ja laaja vaateosasto kiinnittää varmasti huomiota. Vaateosastomme palvelee niin aloittelevaa retkeilijää, vuoristossa viihtyvää ihmistä kuin urbaania kaupungissa liikkujaakin, purjehtijoita unohtamatta. Vaateosaston vieressä sijaitsevalle retkeilyosastolle on annettu mukavasti tilaa ja Turun aluepäällikkömme Esa korostaakin retkeilyosaston tärkeyttä.Suksiosasto

Talvisaikaan laaja suksiosasto ottaa oman paikkansa myymälästä. Kuninkojan myymälästämme löydät kattavan valikoiman murtomaasuksia ja monoja sekä alppipuolen tuotteita. Kuninkojalla on Partiovarusteen legendaarinen suksihuolto, joka on siirtynyt Läntiseltä Pitkäkadulta Kuninkojalle.Suksiosaston isännät

Niko, Kovan vastaava

Niko on työskennellyt Scandinavian Outdoorilla vuodesta 2006 lähtien. Uransa Scandinavian Outdoorilla Niko aloitti Myllyssä, jossa hän myöhemmin toimi myös myymäläpäällikkönä. Kuninkojan myymälämme auettua Niko siirtyi "Kunkkuun". Niko korostaa laajan lajitiedon tärkeyttä. Hänelle on tärkeätä omata hyvät tiedot joka osa-alueesta myymälässä. Viikoittain Niko viihtyy salibandyn parissa ja talvisin hän on tuttu näky maastohiihtoladulla. Vuoden kohokohdiksi hän nostaa vaellus- ja kalastusreissut.

Suosikkiretkeilykohde?

Suosikkipaikkani on ehdottomasti Kebnekaisen alue. Alueen maasto ja luonto ovat todella upeita! Uskomaton paikka!

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ensimmäisenä tulee ehdottomasti Völklin RTM 75 -suksi. Rtm toimii hyvin joka paikassa ja menee hyvin Alpeille tai vaikkapa Hirvensaloon. Suksi on myös tarpeeksi jämäkkä. Toisena tuotteena nostan Salomonin Speedcross 3:n. Todella mukavat maastojuoksukengät. Speedcrossit toimivat hyvin myös työkenkinä. Voisin väittää itseäni jopa Speedcross-faniksi, niin monet kengät löytyvät kotoa.