Meistä

Meiltä Hyvinvointikaupan tuotteet henkilöstön palkitsemiseen kotiosoitteisiin toimitettuina, tyhy- ja tiimipäivät asiakkaiden teemoja tukien sekä takit tai vaikkapa reput koko porukalle logolla tai ilman. 

 

Olemme “se suomalainen vaihtoehto”! Omistuspohjamme on 100% suomalainen ja meitä ohjaavat arvot asiantuntijuus, vastuullisuus, innostus ja luottamus. Me haluamme olla mukana lisäämässä työhyvinvointia, motivoimassa ja kannustamassa ulkoiluun niin työmatkalla kuin vapaa-ajallakin. Luonto on merkittävässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Panostamalla hyvinvointiin varmistamme yhdessä sen edistämistä ja työkykyä. Menestyvien yritysten takana ovat hyvinvoivat työntekijät.

  • B2B-Hyvinvointikauppa tarjoaa mielenkiintoisen ja helpon keinon henkilöstön kiittämiseen ja palkitsemiseen
  • Löytöretki metsään! vie seikkailuun tyhy- ja tiimipäivänä tai kokemaan palauttavan työpäivän yhdessä asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Tuotteet logolla tai ilman - Tarjoamme yrityksille useiden vuosien kokemuksella laadukkaita työvälineitä, henkilökunta-asuja ja liikelahjoja
  • Meiltä myös avoimet lahjakortit verkkokauppaan

 

Yrityksillä on mahdollisuus rekisteröityä laskutusasiakkaaksi verkkokauppaan. Rekisteröidy tästä. Rekisteröitymisesi vahvistetaan tietojen tarkistamisen jälkeen ja saat vahvistuksesta ilmoituksen sähköpostiisi. Tilausta tehdessäsi valitse maksuvaihtoehdoista laskutus 14 pv. Chat palvelumme auttaa mahdollisissa pulmatilanteissa. Huom! B2B-Hyvinvointikaupan tuotteet vain yritysmyynnistä.