Scandinavian Outdoor / Salo

Osoite

Avoinna

  • arkisin 10:00 - 18:00
  • lauantai 10:00 - 15:00

Sijainti

Scandinavian Outdoor myymälä /
Salo

Sijainti

Salon kotoisan ja kompaktin myymälämme löydät heti keskustasta kauppakeskus Linjurin vierestä. Myymälän edessä on reilusti parkkipaikkoja ja linja-autoasemakin on kulman takana. Sisään astuttaessa kotoisa fiilis valtaa heti mielen ja kassalta kuuluukin yleensä aina työntekijöidemme Jarkon ja Suvin iloinen moikkaus.

Valikoima

Pinta-alaa myymälällä on noin 400m2 ja kaikki tuotteet löytyvät nätisti ja selkeästi omilta paikoiltaan. Myymälä jakaantuu kahteen kerrokseen. Katutasosta löydät vaatepuolen tuotteet ja kengät. Liikkeen keskeltä johtavat portaat alas kellarikerrokseen, jossa on retkeilypuoli. Olemme pyrkineet pitämään jokaisen osaston valikoiman tarpeeksi laajana, että osastot palvelisivat jokaista asiakasta. Jos jotain tuotetta ei löydy myymälän valikoimasta, niin tilaaminen onnistuu nopeasti muista ketjumme myymälöistä. Myymäläpäällikkö Jarkko on myös Scandinavian Outdoorin ehdoton sukellusekspertti, joten sukelluspukujen korjauskin onnistuu tältä monitaiturilta.

Jarkko, myymäläpäällikkö

Jarkko on toiminut Salon myymälän myymäläpäällikkönä reilut kymmenen vuotta, joten hänestä on tullut tuttu kasvo salolaisille asiakkaillemme. Vapaa-aikanaan Jarkko viettää paljon aikaa sukellusharrastuksensa parissa. Hän harrastaa myös metsästystä. Mies on innokas työmatkapyöräilijä ja pyrkiikin kulkemaan työmatkansa ympäri vuoden pyöräillen.

Oma suosikkiretkeilykohde?

Ehdottomasti Käsivarren Lappi. Lappi alkaa, kun päästään puurajan yläpuolelle.

Nosta pari suosikkituotetta myymäläsi valikoimasta?

Salomon Xa Pro Gtx on kestosuosikkini: Monipuolinen kenkä jokapäiväiseen ulkoiluun. Led Lenser Seo 7R – Riittävästi toimintoja, hinta ja laatu kohdallaan.

Suvi, vaatepuolen vastaava

Suvi on Salon myymälämme vaatepuolen vastaava. Hän on työskennellyt Salossa jo reilut seitsemän vuotta. Suvin kanssa jutellessa monesti nousee pintaan aihe, "kuinka siistiä on käydä lähiretkeilemässä teltan kanssa". Esimerkiksi Teijon retkeilyalue on yksi hänen suosikkikohteistaan. Työmatkat Suvi nautiskelee pyöräillen ja jutellessa Suvin kanssa tulee vahvasti fiilis, että ulkoilu on hänelle tärkeä osa elämää.

Suosikkiretkeilykohde?

Nautin saaristosta todella paljon. Utö on yksi suosikkipaikoistani.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Salomonin Xa Pro -lenkkarit ovat täydelliset koiran kanssa liikkumiseen. Toimivat asfaltilla, metsässä ja ovat vedenpitävät! Haglöfs Tight S:n ostin aikoinaan anopin 60v juhliin ulkomaille. Istuu täydellisesti lyhytselkäisille ihmisille.