Salo

Arkisin 10:00 - 18:00
Lauantai 10:00 - 15:00
Sunnuntai

6.12. - closed

22.12. - open 12-16

Scandinavian Outdoor myymälä /
Salo


Sijainti

Salon kotoisan ja kompaktin myymälämme löydät heti keskustasta kauppakeskus Linjurin vierestä. Myymälän edessä on reilusti parkkipaikkoja ja linja-autoasemakin on kulman takana. Sisään astuttaessa kotoisa fiilis valtaa heti mielen ja kassalta kuuluukin yleensä aina työntekijöidemme Suvin ja Annukan iloinen moikkaus.


Valikoima

Pinta-alaa myymälällä on noin 400m2 ja kaikki tuotteet löytyvät nätisti ja selkeästi omilta paikoiltaan. Myymälä jakaantuu kahteen kerrokseen. Katutasosta löydät vaatepuolen tuotteet ja kengät.


Liikkeen keskeltä johtavat portaat alas kellarikerrokseen, jossa on retkeilypuoli. Olemme pyrkineet pitämään jokaisen osaston valikoiman tarpeeksi laajana, että osastot palvelisivat jokaista asiakasta. Jos jotain tuotetta ei löydy myymälän valikoimasta, niin tilaaminen onnistuu nopeasti muista ketjumme myymälöistä.


Suvi ja Annukka toivottavat sinut tervetulleeksi Salon myymäläämme!

Suvi

Suvi on toiminut jo pitkään Salossa vaatepuolen vastaavana. Suvi harrastaa paljon ulkoilua ja ajokortittomana saa väkisinkin paljon hyötyliikuntaa. Retkeily on myöskin Suvin lempiharrastuksia, varsinkin lähi- ja päiväretkeily.

Oma suosikkiretkeilykohde?

Salon seudulta löytyy paljon upeita luontokohteita, joissa käyn aktiivisesti retkeilemässä. Myymälästämme voi käydä hakemassa Retkeillen Salossa -esitteen, josta lempikohteeni on Bervikin luontopolku. Bergvikistä löytyy mm. hienoja kallioita ja pari laavuakin.

Nosta pari suosikkituotetta myymäläsi valikoimasta?

Käytän kotona ja vapaa-ajalla lähes aina Jack Wolfskinin Activate Pants -housuja. Softshell housut ovat mukavan tuntuiset päällä ja soveltuvat monipuolisesti erilaisiin aktiviteetteihin. Toisena lempituotteenani voisi pitää Devoldin Duoactive Zip Neck -merinovillapaitaa. Paita on laadukas, monikäyttöinen ja mukava päällä. Merinovillan ja Thermocool-materiaalin yhdistelmä toimii loistavasti monenlaisessa ulkoilussa ympäri vuoden.

Annukka

Annukka on hiljaittain muuttanut Hong Kongista takaisin Suomeen ja on aloittanut meillä työt Salon myymälässämme. Harrastuksiin kuuluu luonnossa liikkuminen, Hong Kongissa oli mukavaa käydä Lion Rockilla ulkoilemassa. Urheilullinen Annukka harrastaa myös uintia ja sulkapalloa.

Suosikkiretkeilykohde?

Virttaalla tulee käytyä paljon luonnossa liikkumassa kesämökin läheisyydessä. Turun seudulla lempikohteitani on Kuhankuonon retkeilyreitistön monipuoliset kohteet.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Talven liukkailla keleillä suosikiksi on noussut Icebugin Detour -nastakengät. Kengillä voi kävellä normaalisti liukkaimassakin paikoissa ja ei ole tarvinnut pelätä kaatumista. Toisen tuotteena Annukka nostaa esiin kevytuntuvatakkinsa, jota ei enää löydy valikoimastamme, joka kertoo myös tuotteen pitkäikäisyydestä. Pieneen tilaan pakkautuva takki on helppoa ottaa mukaansa ja sitä tarvitsee Suomessa usein, välillä ihan juhannuksenakin.