Tilausten toimitus

Tilausten normaali toimitusaika on 2–4 arkipäivää tilauksen tekemisestä, ellei tuotteessa tai ostoskorissa ole toisin määritelty.
Tämä arvio sisältää tilauksen käsittelyajan varastolla sekä toimituksen Suomessa. Huomioithan, että Pohjois-Suomeen toimitukset kestävät yleensä lähemmäs 5 arkipäivää.

Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu tai muuten tilaustavaraa, määritellään toimitusaika erikseen.

Tilausten käsittely voi hetkellisesti ruuhkautua esimerkiksi suurempien kampanjoiden aikana, jolloin toimitusajat ovat tavallista pidempiä. Myös esimerkiksi asennusta vaativat tuotteet, kuten suksipaketit, vaativat hieman pidemmän toimitusajan. Jos pakettisi on usean päivän myöhässä, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme tilanteen ja huolehdimme siitä, että saat tilauksesi mahdollisimman pian.

Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

Toimitustavat ja hinnat

Ilmainen toimitus yli 129 euron tilauksiin Matkahuollon ja PostNordin noutopisteeseen.

Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin Matkahuollon ja Woltin kotiinkuljetuksella.

 

Nouto myymälästä ilmainen
Matkahuollon noutopiste 4,90 €
PostNord noutopiste 4,90 €
Postin noutopiste 5,90 €
   
   
Matkahuollon ovelle toimitus 9,90 €
Woltin ovelle toimitus 9,90 €
Postin ovelle toimitus 9,90 €

RePack-pakkaus säästää luontoa

Voit valita jokaisen toimitustavan yhteyteen uusiokäytettävän paketoinnin 3,50 € lisähintaan, jolloin tilaus pakataan RePack-pakkaukseen. Kun palautat RePack-pakkauksen lähimpään kirjepostilaatikkoon käytön jälkeen, saat valita alennuskoodin seuraavaa ostoskertaa varten mihin tahansa RePack-verkoston kauppaan. Jos valitset Scandinavian Outdoorin alennuskoodin, saat -10 % seuraavasta ostoksesta.

Me toimitamme myös Ahvenanmaalle

Toimitusosoitetta ilmoittaessasi valitse maaksi Ahvenanmaa. Tällöin järjestelmä muuttaa tilauksen automaattisesti ALV-vapaaksi ja maksat paikallisen ALV:n noutaessasi tilauksen Åland Post:lta.

Toimitukset ulkomaille

Toimitamme tuotteita ympäri maailmaa. Tarkista toimitustavat, hinnat sekä toimitusaika-arviot lähetyksistä ulkomaille.

EU:n ulkopuolisissa tilauksissa vastaanottaja vastaa mahdollisista tulli- ja veromaksuista.

Tarkemmat tiedot toimitustavoista

Matkahuollon noutopiste

Toimitamme pakettisi valitsemaasi Matkahuollon pisteeseen: Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Nouto myymälästä

Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on valmiina noudettavana myymälästämme.

Pikanouto myymälästä

Arkisin klo 09.00 mennessä tehdyt tilaukset ovat noudettavissa klo 11.00 jälkeen myymälästä. Arkisin klo 14.00 mennessä tehdyt tilaukset ovat noudettavissa klo 16.00 jälkeen. Huom. tuotteen pitää olla saatavilla heti myymälästämme, jotta voit valita tuotteelle pikanoudon. Pikanoudon voi valita valitsemalla Pikakäsittely.

PostNordin noutopiste

Toimitamme pakettisi valitsemaasi PostNordin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen mobiilisovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Postin noutopiste

Paketti toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseen (Postin palvelupiste tai pakettiautomaatti).
Paketin maksimikoko pakettiautomaatteihin 60 cm x 36 cm x 59 cm ja/tai yli 25 kg.
Mikäli valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä tai paketti ei mahdu automaattiin kokonsa puolesta, Posti kääntää paketin noudettavaksi omasta postikonttorista.

Matkahuollon Ovelle toimitus

Tilauksesi toimitetaan suoraan kotiovellesi ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä tai sähköpostilla jakeluajan sopimiseksi. 

Postin Ovelle toimitus

Tilauksesi toimitetaan suoraan kotiovellesi ja Posti on yhteydessä vastaanottajaan ja sopii ajan, jolloin paketti toimitetaan.

Wolt kotiinkuljetus

Tilauksesi toimitaan jopa 2 h kuluessa. Wolt kotiinkuljetus on valittavissa, jos haluamaasi tuotetta löytyy Forumin, Tammiston tai Kuninkojan myymälästä tai Turun keskusvarastoltamme. Lisäksi toimitusosoitteen tulee sijaita 7,5 km säteellä lähetyspaikasta. Tilausta tehdessäsi voit valita aikaikkunan, milloin tilauksesi toimitetaan sinulle.