heinäkuun klubitarjoukset

Oletko viettänyt joskus kesälomasi Suomessa seikkaillen? Miltä kuulostaisi vaikka road trip Lappiin, kenties jopa Ruotsin ja Norjan puolella käyden? Kansallispuistojen bongaus ja geokätköjen etsiminen on hauskaa kesäseikkailua. Nyt heinäkuun klubitarjouksien teemana onkin road tripit, perhe- ja camping-retkeily.

Heinäkuun huipputarjoukset:

Muita heinäkuun klubitarjouksia:

Kaikki Hydro Flaskin tuotteet -15%:

DESCRIPTION

Heinäkuun retkikohde — Liesjärven kansallispuisto

Julkaisemme klubitarjouksien yhteydessä aina kuukauden retkikohteen. Retkikohteista kertovat omat ulkoilun asiantuntijamme.

Tutustu näihin ajankohtaisiin blogikirjoituksiin:

DESCRIPTION

ROAD TRIP – SUOMESSA JA POHJOISMAISSA SEIKKAILLEN

Usein kuulee puhuttavan, että kotimaan matkailu ja ylipäätään Suomessa lomailu on todella kallista. Sitähän se voi olla, jos vuokraa mökin laskettelukeskuksen kalliimmalta alueelta ja syö ravintoloissa. Lomailu Suomessa voi kuitenkin olla hyvinkin edullista, mikäli sinulla on jo retkeilytaidot ja -varusteet hallussa.

DESCRIPTION

TARPIN VALINTA JA PYSTYTYS

Tarppi on pressumainen ”telttakangas”, josta saa tehtyä retkellä katoksen. Sitä voi käyttää päiväretkillä tuuli- ja sadesuojana, riippumaton sadekatoksena ja siitä saa tehtyä hyvin monenlaista majoitetta, jopa teltan.

DESCRIPTION

RIIPPUMATON VALINTA — RIIPPUMATTOILUN PERUSTEET

Riippumatossa yöpyminen on tullut viime vuosina todella suosituksi, eikä syyttä. Riippumaton pystytys on pienen harjoittelun jälkeen nopeaa, varusteet pakkautuvat halutessaan pieneen ja todella moni nauttii riippumatossa köllöttelystä.