Grower's Cup Honduras Fairtrade & Organic Coffee

2,00 €
Sisältää ALV 14 %

Saatavuus

Olemme suomalainen verkkokauppa

Suosituimmat toimitustavat

Tälle tuotteelle ilmainen toimitus. Voit samalla tilata myös muuta ilman toimituskuluja.

Catuai-, Caturra-, Icatu-, Obata- ja Parainema -kahvilaadut. Medium-paahto ja -vahvuus. Hieman hedelmäinen ja suklainen.

Grower’s Cup -kahvien myötä sinun ei tarvitse tinkiä kahvin mausta retkelläkään. Grower’s Cup -kahvien pavut ovat peräisin tarkoin valikoiduilta Reilun kaupan luomutiloilta ympäri maailmaa. Pavut paahdetaan ja pakataan Tanskan Middelfartissa. Grower’s Cup -kahvit on pakattu ympäristöystävällisesti ja koko pakkauksen voi kierrättää keräyskartonkiin. Pakkaus on valmistettu ilman BPA-muovia ja alumiinia, eikä se sisällä myöskään mitään muita ympäristölle tai terveydelle haitallisia materiaaleja. Kaiken lisäksi Grower’s Cupin valmistustapa on sekä muovi- että hiilineutraali: Aina kun Grower’s Cupin valmistuksessa käytetään muovia yksi kilo, sama määrä muovia kerätään pois luonnosta. Hiilineutraalius toteutuu puiden istutuksella Afrikkaan Weforest-ohjelman kautta.

Honduras-kahvi:

Honduras-kahvipavut tulevat Cocofcalista Länsi-Hondurasista, Reilun kaupan luomutiloilta. Keskipaahtoisessa Hondurasissa maistuu hieman hedelmäiset aromit, ja se jättää miellyttävän suklaisen jälkimaun.

  • Medium-paahto
  • Catuai-, Caturra-, Icatu-, Obata- ja Parainema-kahvilaadut
  • Yhdestä pussista (21 g) tulee kaksi kupillista kahvia
  • Suositeltu veden lämpötila: 95°C
  • Suodatusaika: oman maun mukaan 4-6 minuuttia
  • Uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä pakkaus
  • Kahvilla luomu- ja Reilun kaupan -sertifioinnit

Helppo valmistaa:

Grower’s Cup -kahvin valmistus on helppoa ja nopeaa; tarvitset vain kuumaa vettä ja hetken aikaa. Grower’s Cup -kahvi valmistuu nopeasti kuin pikakahvi -mutta ilman kitkerää makua. Grower’s Cupin ainutlaatuisen brew-in-the-bag -konseptin ansiosta kahvi suodattuu pussissa 4-6 minuutissa. Makutesteissa Grower’s Cup -kahvi on saanut erinomaisia tuloksia; se oli testaajien mielestä pääsääntöisesti parempaa kuin yksikään kahvinkeittimellä tehty suodatinkahvi, tavallisista pikakahveista puhumattakaan. Grower’s Cupin ainutlaatuinen suodatuspussi on uudelleenkäytettävä. Käytön jälkeen voit pestä ja kuivattaa pussin, lisätä sinne haluamaasi kahvia käyttää pussin uudelleen. Pussin voi käyttää uudelleen noin 2-4 kertaa, ja lopuksi kierrättää keräyskartonkiin.

Tuotetiedot