Stera Technologies Oy

Stera Group haluaa kannustaa henkilöstöään liikkumaan ja ulkoilemaan. Siksi olemme valinneet Scandinavian Outdoorin yhteistyökumppaniksemme palkitessamme työntekijöitämme joululahjoilla sekä työsuhdemerkkipäivinä.
Scandinavian Outdoorin B2B-Hyvinvointikauppa on mahdollistanut helpon ja monipuolisen tavan huomioida työntekijöitämme. Meille räätälöidystä valikoimasta voi jokainen valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon ja tilaamisen jälkeen lahja on noudettavissa muutamassa päivässä.

Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja toiveemme on huomioitu asiantuntemuksella. Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että lahjan liikunnallinen vaikutus on jatkunut työntekijöille tehdyn kyselyn mukaan useamman kuukauden.
Kaiken yhteydenpidon ja keskustelujen perusteella meille on jäänyt positiivinen tunne, että meistä todella välitetään Scandinavian Outdoorilla!

Kaisu Saarenpää, HR-koordinaattori, Stera Technologies Oy

Millog Oy 

Arvostamme korkealaatuisia tuotteita, asiakaslähtöisyyttä ja toimitusvarmuutta, ja olemme ilahtuneita siitä, miten Scandinavian Outdoor on vastannut näihin odotuksiin. Yhteistyössä Scandinavian Outdoorsin yritysmyynnin kanssa olemme rakentaneet tuotevalikoiman, joka vastaa tarpeitamme ja tukee yrityskuvaamme. Tämä vakioitu tuotevalikoima tarjoaa meille mahdollisuuden tehdä lisätilauksia joustavasti tarpeidemme vaihdellessa. Scandinavian Outdoor myös hallinnoi valikoimaa pitäen sen ajantasaisena. Brodeeratut tuotteet ovat osa brändi-ilmettämme, ja olemme erittäin tyytyväisiä tapaan, jolla Scandinavian Outdoor on hoitanut myös tämän prosessin.

Lisäksi toimitusvarmuus ansaitsee erityiskiitoksen. Toimitukset ovat saapuneet sovitussa aikataulussa, tai mikäli saatavuudessa on tullut viiveitä, olemme saaneet siitä aina ennalta tiedon. ”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Scandinavian Outdoorin yritysmyynnin kanssa. He ovat osoittaneet ammattitaitoa, ymmärrystä ja valmiutta vastata tarpeisiimme, mikä tekee heistä arvokkaan kumppanin, johon voimme luottaa”, toteaa Millogin valmiusjohtaja Petri Seppälä.

Burger In Oy

Hesburgerilla ja Scandinavian Outdoorilla on takanaan jo useamman vuoden yhteistyö henkilökunnan palkitsemisjärjestelmän tiimoilta. Palkitsemme Hesburgerin työntekijöitä "Iloisen Palvelun Ammattilainen" -ohjelman kautta, jossa työntekijämme ansaitsevat palkintoja edetessään tasolta toiselle. Tasokohtainen palkintovalikoima on räätälöity meille Scandinavian Outdoorin valikoimasta ja se palvelee meitä hienosti eri vuodenaikojen mukaan vaihtuvin palkinnoin. Työntekijöiltämme palkitsemismalli kerää alituiseen kiitosta, yleisimmän kommentin kuuluessa ”On ihan mahtavaa, kun palkinnon pääsee itse valitsemaan juuri omaan tarpeeseen laajasta valikoimasta”.

Pauliina Fredriksson, Markkinointipäällikkö

Identio Oy

Identio on halunnut tarjota jo useamman vuoden työntekijöilleen Scandinavian Outdoorin joululahjat, koska aktiivisuus ja liikkuminen ovat olleet keskeisessä roolissa monien identiolaisten arjessa. Meillä on monia työsuhde-etuja, jotka kannustavat liikkumaan ja tämä on tuntunut hyvältä ja konkreettiselta vaihtoehdolta tukea aktiivista arkea tai elämäntapaa. Valikoimassa on jokaiselle jotakin riippumatta siitä, miten ihminen haluaa viettää vapaa-aikansa. Tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita ja siksi ne tulevat myös aidosti käyttöön. On käynyt ilmi, että monet tuotteista ovat myös sellaisia, mitä monet ovat ehkä harkinneet ostavansa, mutta syystä tai toisesta ostopäätös on jäänyt tekemättä. Siksi tuntuu kivalta hankkia tällainen tuote joululahjaksi itselleen ja vieläpä työnantajan kustantamana.

Erityisesti kiitosta on saanut mahdollisuus valita itselleen sopivin lahja tai toisaalta vaihtoehto lahjoittaa summa hyväntekeväisyyteen. Oman joululahjan valitseminen ja ostaminen on helppoa lahjakoodin kanssa ja tiedän, että jotkut ovat käyneet jopa liikkeessä testaamassa tuotteita etukäteen varmistaakseen niiden sopivuuden (esim. kengissä kriittinen tekijä). Scandinavian Outdoorin joululahja on vaivaton työnantajalle ja joustava työntekijälle ja koska se on ollut tykätty, on ollut helppo päätös hyödyntää sitä useampana jouluna.

Erika Bergström, Identio Oy

A-Insinöörit Oy

Yhdessä ja paremmin on meidän A-Insinöörien arvo. Ilo huomata, että se toteutuu yhteistyössä myös Scandinavian Outdoorin kanssa. Scandinavian Outdoor on valikoitunut työhyvinvointiryhmämme kumppaniksi ja liikuntakampanjoiden kannustinpalkinto kampanjoiden toimittajaksi, koska yhteistyö on mutkatonta ja ihmisläheistä. Reipashenkiset laatutuotteet ja sovitussa aikataulussa tulleet toimitukset varmistavat yhteistyön jatkossakin. Kiitos yhteistyöstä."

Anne Muuri, Projekti-insinööri, RI AMK, A-Insinöörien TYHY-ryhmän tiimivetäjä

Löytöretki metsään!

Vietimme porukalla erilaisen työpäivän metsässä kokeillen uusia tapoja tutustua työkaveriin, asiakkaaseen ja yhteistyökumppaniin. Teimme Löytöretken metsään 13 hengen voimin ja ryhmä koostui 7 eri organisaation työntekijöistä. Tunsimme toisiamme osin vain näytön kautta tehdyn tuttavuuden perusteella tai sitten olimme kokonaan tuntemattomia toisillemme. 

Mitä löysimme? Löysimme enemmän kuin uskoimmekaan. Opimme luonnosta, toisistamme ja myös itsestämme! Löysimme luvan hidastaa ja pysähtyä ilman kelloa, uusia kohtaamisia sekä läsnäoloa ja silti rauhoittumista. Tutustuminen oli helppoa ja yhdessä tekeminen mutkatonta muun muassa ruuanlaiton parissa. Vietimme palauttavan työpäivän sen tuntumatta työpäivältä. Vaikuttava kokemus! Odotukset ylitti kiitokseksi ikimuistoisesta päivästä saamamme koodi Löytöretki metsään! -valikoimaan, josta pääsi valitsemaan itselleen mieluisan tuotteen muistoksi.

Mukana retkellä LähiTapiola, Elo, Täsmä Työterveys Oy, Fibaco Oy, Soten Tekijät Oy, Porvoon Energia Oy ja Scandinavian Outdoor Oy