LÖYTÖRETKET METSÄN SYDÄMESSÄ

Anna henkilökunnallesi tai tiimillesi lupa pysähtyä - tyhy- tai tiimipäivä.

Löytöretket metsän sydämessä -päivä sopii erinomaisesti rentoa ja aktiivista yhdessäoloa kaipaavalle työyhteisölle tai tiimille. Luvassa kiireetöntä kulkemista, pysähtymistä, mukavaa yhdessäoloa ja helppoa tutustumista sekä hyvää ruokaa luonnon helmassa.

Päivän aikana pääset konkreettisesti huomaamaan luonnon palauttavat vaikutukset samalla ympäristöä ihmetellen. Erilaiset rentoutumis- ja läsnäoloharjoitukset antavat työkaluja stressinhallintaan ja palautumiseen arjessa. Löytöretken jälkeen suuntaat ehkä luontoon useamminkin! Metsässä ei tarvitse suorittaa vaan ainoastaan nauttia ympäristöstä yhdessä ja erikseen.

Löytöretket metsän sydämessä ovat kestoltaan noin 6 tuntia. Tapahtumapaikkana voi olla valitsemanne Etelä-Suomen kansallispuisto Tampereen, Uudenmaan, Turun tai Salon alueella. Tapahtumille määritellään tavoitteet ja ne teemoitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

DESCRIPTION

Metsämielen matka - tiimipäivä, pienemmät ryhmät max 25 henkilöä

Metsämielen matka on hyvä vaihtoehto silloin kun haluatte juhlia tiimin tai vaikkapa projektin onnistumisia, tai viettää muuten vaan erilainen työpäivä tiimin kesken.

DESCRIPTION

Elävän luonnon voima - tyhypäivä, isommat ryhmät 25-100 henkilöä

Elävän luonnon voima tarjoaa virkistävän tyhy-päivän luonnon keskellä. Päivän tavoitteena on saada tiimit tutustumaan toisiinsa paitsi työroolien ulkopuolella, myös kunkin uniikkien vahvuuksien kautta.