Elävän luonnon voima

Tyhy-päivä isommille ryhmille, 25-100 henkilöä

Elävän luonnon voima tarjoaa virkistävän tyhy-päivän luonnon keskellä. Päivän tavoitteena on saada tiimit tutustumaan toisiinsa paitsi työroolien ulkopuolella, myös kunkin uniikkien vahvuuksien kautta. Päivän jälkeen on helpompi nykäistä hihasta juuri sitä tyyppiä, joka ratkaisee sinun ja asiakkaasi haasteet ja toimia projektitiimissä, jossa kaikkien vahvuudet ovat aktiivisessa käytössä.

Päivän sisältö:

 • Päivän aikana keskitytään rentoon yhdessäoloon ja tiimin vahvuuksien tunnistamiseen ohjattujen harjoitusten kautta luontoa ympäristönä hyödyntäen.
 • Tiimi jaetaan ryhmän koosta riippuen esimerkiksi neljään (4) pienempään ryhmään, jotka kiertävät tavoitteitanne tukevat, osallistavat pisteet.
 • Päivä alkaa ja päättyy koko tiimin yhteisellä aktiivisella tekemisellä. 

Elävän luonnon voima -päivä on kestoltaan noin 6 tuntia. Päivän aikana monipuolinen ja ravitseva ruokailu kahveineen tapahtuu luonnon helmassa. Kaiken kruunaa osallistujien sähköposteihin päivän päätteeksi kilahtava kiitosviesti, joka sisältää lunastuskoodin B2B-Hyvinvointikaupan "Löytöretki metsään!" -kategoriaan. Osallistuja voi lunastaa sieltä valikoidusta valikoimasta itselleen mieleisensä Hyvinvointituotteen, jonka toimitamme hänelle kotiosoitteeseen lähimpään noutopisteeseen. Löytöretki metsään! -kategoria 

Esimerkkiteemoja:

 1. Yhteistä pohjaa rakentavaa arvotyöskentelyä luontoa hyödyntäen.
 2. Menestymisten avaimia vahvistava fasilitoitu keskustelu omista ja tiimin yhteisistä vahvuuksista.
 3. Yhteistä tekemistä edistävä tehtävä luonnon monimuotoisuuden hyödyntämisestä. 
 4. Hyvinvointia lisäävä yhdistelmä kaikille sopivaa liikettä ja pysähtymistä.

Kaikki on järjestetty puolestasi. Riittää kun saavutte sovittuun aikaan ja paikkaan säänmukaisesti pukeutuneena.

Hinnoittelu:

 • Isot ryhmät hinnoitellaan tapauskohtaisesti erillisen tarjouksen mukaan.
 • Hinta sisältää asiakaskohtaisesti räätälöidyn ohjelman, päivän fasilitoinnin, tavallista paremman retkilounaan kahveineen, sekä Löytöretki metsään! -kategorian hyvinvointituotteen osallistujille.
 • Hintaan sisältyy ohjaajien lisäksi tarvittaessa 1-2- ohjaajaa ryhmäkoon niin vaatiessa.
 • Hintaan lisätään kilometrikorvaus, kun tapahtuma järjestetään Turun talousalueen ulkopuolella esim. Tampereella, Uudellamaalla tai Teijossa.

Löytöretkellä mukana Elämyspuun valmentajat:

Jenny Paalijärvi, VTM, yritysvalmentaja, luontoliikunnan ohjaaja, valokuvaaja ja liikkeenjohdon konsultti.

Hanna Tähkäaho, KTM, työyhteisövalmentaja, Mindfulness tunnetaitovalmentaja, LCF (R) Life Coach.

"Elämyspuun slogan "Pysähdy, Juurru, Kasva" kuvaa meidän ideologiaamme ja toisaalta prosessia kohti inhimillisten voimavarojen kehittämistä." - Hanna

Jennyllä ja Hannalla on vuosikymmenten kokemus liike-elämästä asiantuntija- ja johtotehtävissä. Heillä on monipuolisesti kokemusta vastaavanlaisista tapahtumista.

"Meillä molemmilla on vuosikymmenten kokemus liike-elämästä asiantuntija- ja johtotehtävissä, eli työyhteisöjen arjen haasteet ovat hyvin tuttuja! Meidän monipuolisiin toimenkuviimme kuuluu hyvinvoinnin edistämisen lisäksi liikkeenjohdon konsultointia, jossa pyrimme luomaan asiakkaille uusia ja luovia tapoja vastata tulevaisuuden haasteisiin esimerkiksi juuri normaalista poikkeavilla ympäristöillä ja toimintamalleilla." - Jenny ja Hanna

 

Lisätietoja antaa yritysmyyntimme: yritysmyynti@scandinavianoutdoor.fi