NUOTIO - PALKITSE TYÖNTEKIJÄÄ HYVÄSTÄ TYÖSTÄ TAI KIITÄ KUMPPANUUKSISTA

Löytyykö yrityksestänne loistotiimejä, tuloksellisia myyjiä tai onnistumisia projektien läpiviennissä? Voisiko NUOTIO - malli toimia teidän henkilökunnan palkitsemisjärjestelmänä ja tukea itsestä huolehtimista ja työhyvinvointia? Vai tarvitsetteko kiinnostavaa ratkaisua asiakaslahjoiksi tai jälkimarkkinoinnin tueksi?  Kannustava NUOTIO konsepti vastaa moneen kysymykseen erilaisissa tarpeissa ja hintakategorioissa jo tällaisenaan. Yrityskohtaiset, valmiiden valikoimien kokonaisuudet rakennetaan vastaamaan juuri teidän tarpeitanne.

Palkitse hyvästä työstä

Olemme toteuttaneet asiakkaamme kanssa konseptin mukaista työntekijöiden palkitsemisjärjestelmää jo usean vuoden ajan. Kokemukset ovat olleet hyviä ja kehitämme yhteistyötä edelleen.

”Palkitsemme Hesburgerin työntekijöitä "Iloisen Palvelun Ammattilainen" -ohjelman kautta, jossa työntekijämme ansaitsevat palkintoja edetessään tasolta toiselle. Tasokohtainen palkintovalikoima on räätälöity meille Scandinavian Outdoorin valikoimasta ja se palvelee meitä hienosti eri vuodenaikojen mukaan vaihtuvin palkinnoin.” 
-Pauliina Fredriksson, markkinointipäällikkö, Burger In Oy

Konsepti tarjoaa helpon ja joustavan tavan henkilöstön palkitsemiselle. Toimitamme kategorialinkin ja tarvittavan määrän lunastuskoodeja sähköisesti käyttöönne. Laskutus tapahtuu työntekijän tuotelunastuksen jälkeen. Tuotelunastuksen mukainen laskutus mahdollistaa lunastetun tuotteen kohdentamisen oikeaan kustannuspaikkaan ja oikealle työntekijälle. Alle 100 €:n kategorioissa veloitamme toimituskulun 5,90 €/ lähetys koodilaskutuksen yhteydessä. Hinnat sis. alv:n 24%.

Huomioithan, että valikoimat päivittyvät menekkien ja sesonkien mukaan.

Kiitä kumppanuuksista

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ansaitsevat kiitosta. Tämä konsepti palvelee hyvin myös näissä tilanteissa. 

Toimitamme kategorialinkin ja tarvittavan määrän lunastuskoodeja sähköisesti tai avattavassa, kuorellisessa Hyvinvointi-kortissa. Tehtäväksenne jää jakaa linkki ja koodit edelleen. Kun vastaanottaja lunastaa tuotteen koodilla, hän saa tilauksen suoraan kotiosoitetta lähimpänä olevaan noutopisteeseen.  Tiedän ei tarvitse kantaa logistista vastuuta asiassa ja siksi konseptia voidaan käyttää myös tukemassa jälkimarkkinointia!

Laskutus tapahtuu koodien toimituksen jälkeen. Alle 100 €:n kategorioissa veloitamme toimituskulun 5,90 €/ lähetys koodilaskutuksen yhteydessä. Hinnat sis. alv:n 24%.

Huomioithan, että valikoimat päivittyvät menekkien ja sesonkien mukaan.