Ursuit Sukelluskuivapuvun vetoketju

145,00 €
Sisältää ALV 24 %

Koko 84

  • 92
  • 84
  • 89
  • 100
  • 115
Tarvitsetko apua koon valinnassa?

Saatavuus 84

Lähetysaika verkkokaupasta 5-10 työpäivää

Vedenpitävä vetoketju ursuit sukelluspukuihin

Ursuit sukellus kuivapukujen vetoketju. Sopii malleihin Heavylight, Heavylight cordura BZ ja FZ, Heavylight FZ, Heavylight redQ

Mittaa sopivuus alkuperäisestä vetoketjusta, jos vetoketju on päältä 84cm on liimattava osa on noin 92cm puvun sisäpuolelta mitattuna. 84cm= liimattava osa n. 92cm (esim S ja M koon Heavylight cord. FZ puku). 89cm= liimattava osa n. 97cm (esim L - XXL koon Heavylight cord. FZ puku). 100cm= liimattava osa n. 107cm (esim L-XXL koon Heavylighr cord. BZ puku). 115cm= liimatava osa n. 122cm.

Jos et ole aivan varma huoltotöistä ja tarkoitukseen sopivista liimoista ja aineista niin anna ammattilaisen tehdä asennus ja huoltotyöt. Tällöin voit olla varma siitä että ne on asianmukaisesti tehty ja puku turvallinen käyttää.

Kuivapukujen huoltotyöt on omalla vastuulla tapahtuvaa toimintaa, jolloin vastuu kaikesta asentamiseen liittyvästä on asentajalla itsellään.

Asentamiseen liittyvät kysymykset voi laittaa suoraan meille, jolloin kerromme onko järkevämpää kayttää se valmistajalla huollossa.