Ursuit Cordura FZ

1790,00 €
Sisältää ALV 24 %

Koko S

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Tarvitsetko apua koon valinnassa?

Saatavuus S

Lähetysaika verkkokaupasta Tilaustuote. vahvistetaan erikseen.

Heavylight cordura. kuivapuku aktiiviselle sukeltajalle

Ursuit Cordura FZ on kuivapuku erityisesti vaativiin sukelluksiin. Soveltuu erinomaisesti vaativiin hylky, luola ja tekniikkasukelluksiin, jossa vaaditaan ehdotonta kestävyyttä. Cordura sarjan puvut on suunnitelty Heavylight filosofian mukaan, jonka mukaan puku vaativin käyttö on nimenomaan pinnalla tapahtuva toiminta ennen sukellusta vaatii äärimmäistä kulutuskestävyyttä.

Cordurapuvut on nimensä mukaisesti valmistettu erittäin kulutuskestävästä cordura -trilaminaatista. kestävyydestään huolimatta puku ei tunnu päällä jäykältä, eikä rajaa liikkuvuuttä. Erityisen hyvin istuva irrallinen neopreenihuppu sopii myös kokokasvomaskin kanssa käytettäväksi.

Etuvetoketjullinen versio on erittäin helppo pukea ilman kaverin apua ja vetoketjun päälle tuleva suoja suojaa ketjua ja liiviä toistensa hankaukselta.

Patentoidun Flat seam -teknologian ansiosta puvun saumarakenne on erityisen joustava ja kestävä. Sauma on ns. puskusauma, joka on teipattu sekä ulko että sisäpuolelta vedenpitävyyden varmistamiseksi. Eron huomaa heti, ja vielä vuosienkin käytön jälkeen. Puvun sisällä on olkaimet, jotka teleskooppivyötärön kanssa yhdessä muodostavat kokonaisuuden, jonka ergonominen toiminta on verrattavissa tavalliseen vaatteeseen.

Taskuja on 2kpl, eli molemmissa reisissä yksi. Taskuissa on kiinteänä D -lenkit varusteiden kiinnittämistä varten. Polvi, takamus ja kyynär vahvikkeet on lämpöliimattu. Jalkineet on 4mm lateksipinnoitteiset neopreeni jalkineet, jotka sellaisenaan ovat jo hyvin lämpimät. taipuisan rakenteen ansiosta jalkine mahdollistaa myös tehokkaan pintauinnin. ‘

Alusasuksi suosittelemme X-tex finnfill heavy asua, jonka 1,97 clo:n lämpöarvo on omiaan kuivapuvun alla.

Jos puvut on valmistajalta hetkellisesti loppu, on pukujen toimitusaika tällöin noin 4 viikkoa.