Ursuit Cordura BZ

1689,00 €
Sisältää ALV 24 %

Koko S

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Tarvitsetko apua koon valinnassa?

Saatavuus S

Lähetysaika verkkokaupasta 10-14 työpäivää

Takavetoketjullinen kuivapuku aktiiviselle sukeltajalle.

Ursuit Cordura BZ on kuivapuku erityisesti vaativiin sukelluksiin. Soveltuu erinomaisesti vaativiin hylky, luola ja tekniikkasukelluksiin, jossa vaaditaan ehdotonta kestävyyttä. Cordura sarjan puvut on suunnitelty Heavylight filosofian mukaan, jonka mukaan puku vaativin käyttö on nimenomaan pinnalla tapahtuva toiminta ennen sukellusta vaatii äärimmäistä kulutuskestävyyttä.

Cordurapuvut on nimensä mukaisesti valmistettu erittäin kulutuskestävästä cordura -trilaminaatista. kestävyydestään huolimatta puku ei tunnu päällä jäykältä, eikä rajaa liikkuvuuttä. Erityisen hyvin istuva irrallinen neopreenihuppu sopii myös kokokasvomaskin kanssa käytettäväksi.

Takavetoketjullinen versio jättää rinnan ja vatsanseudun vapaaksi jäykästä vetoketjusta. Erittäin hyvä yhdistelmä DIR hihnaston kanssa, koska tällöin minimoidaan kaikki ylimääräinen hihnaston, veitsien, dekopullojen yms tieltä.

Patentoidun Flat seam -teknologian ansiosta puvun saumarakenne on erityisen joustava ja kestävä. Sauma on ns. puskusauma, joka on teipattu sekä ulko että sisäpuolelta vedenpitävyyden varmistamiseksi. Eron huomaa heti, ja vielä vuosienkin käytön jälkeen. Puvun sisällä on olkaimet, jotka teleskooppivyötärön kanssa yhdessä muodostavat kokonaisuuden, jonka ergonominen toiminta on verrattavissa tavalliseen vaatteeseen.

Taskuja on 2kpl, eli molemmissa reisissä yksi. Taskuissa on kiinteänä D -lenkit varusteiden kiinnittämistä varten. Polvi, takamus ja kyynär vahvikkeet on lämpöliimattu. Jalkineet on 4mm lateksipinnoitteiset neopreeni jalkineet, jotka sellaisenaan ovat jo hyvin lämpimät. taipuisan rakenteen ansiosta jalkine mahdollistaa myös tehokkaan pintauinnin.

Alusasuksi suosittelemme X-tex finnfill heavy asua, jonka 1,97 clo:n lämpöarvo on omiaan kuivapuvun alla.

Jos puvut ovat valmistajalta hetkellisesti loppu, on pukujen toimitusaika tällöin noin 4 viikkoa.