Ursuit Sea Horse SAR 5020 II Pelastuspuku

1490,00 €
Sisältää ALV 24 %

Koko S

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Tarvitsetko apua koon valinnassa?

Saatavuus oranssi/S

Lähetysaika verkkokaupasta Tilaustuote. vahvistetaan erikseen.

Klassikko alallaan.

Ursuit SeaHorse SAR 5020 II Pelastuspuku - Kovan sarjan ammattikäyttöön suunniteltu eristämätön Ursuit® 5020 II on käytössä mm. eri Euroopan maiden puolustusvoimilla, rajavartiolaitoksilla, meripelastusseuroilla ja kauppa-aluksilla. Erityisesti avomeriolosuhteissa se on lunastanut paikkansa pelastuspukujen ylivoimaisena ykkösenä.

Ursuit 5020II -pelastuspuku on saanut uuden nimen: Sea Horse SAR (SAR= Search And Rescue). Puku itsessään ei ole muuttunut mihinkään, mutta uuden nimen tarkoituksena on kuvastaa paremmin puvun käyttötarkoitusta ja kohderyhmää.

Sea Horse SAR on käytössä mm. Rajavartiolaitoksilla ja vapaaehtoisilla meripelastusseuroilla ympäri maailman.

Materiaali: laajennettuun PTFE-kalvoon perustuva Gore-Tex® -materiaali, joka läpäisee vesihöyryn, mutta on täysin vesitiivis.

Saumarakenne: kaksoisommel, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100 % tiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.

Kuivavetoketju: aukeaa oikealta lantiolta vasemmalle olkapäälle. Sijoitus ja aukeamissuunta minimoivat raskaan ketjun ergonomiset haitat istuttaessa ja liikuttaessa.

Teleskooppivyötärö: sisäpuoliset olkaimet pitävät puvun housuosan ylhäällä samalla kun haaravyö pitää puvun takkiosan alhaalla. Teleskooppiratkaisun ansiosta housuosa ei “putoa” kuten yksiosaisissa haalareissa. Eripituiset henkilöt voivat käyttää samaa pukua ergonomisten ominaisuuksien heikentymättä.

Kaulamansetti: kuvioitua 2,5 mm Super-Stretch-neopreenia. Pukemisen helpottamiseksi kumipinta on kaulamansetin päällyspuolella.

Rannemansetit: lämmittävää ja vesitiivistä Super-Stretch-neopreenia. Helppo pukea ja riisua.

Lämpöhuppu: 3 mm neopreenihuppu suojaa päätä veden kylmyydeltä.

Toimitetaan pelastuspuvun kassissa.