KESÄkuun klubitarjoukset

Se on kesä nyt! Kesäkuun klubitarjouksien teemana on helpot kesäretket. Klubitarjouksista löytyykin nyt kattava valikoima kesähelteille sopivia tuotteita. Tutustu myös retkeilyvinkkeihimme ja muista nauttia kesästä.

Kesäkuun huipputarjoukset:

Laitoimme HeyDuden kenkiä -20% klubitarjoukseen:

Katso myös nämä tuotteet:

DESCRIPTION

Kesäkuun retkikohde — Turun Saaristomeri

Julkaisemme klubitarjouksien yhteydessä aina kuukauden retkikohteen. Retkikohteista kertovat omat ulkoilun asiantuntijamme.

Tutustu näihin ajankohtaisiin blogikirjoituksiin:

DESCRIPTION

REPUN VALINTA — MITÄ KANNATTAA OTTAA HUOMIOON REPPUA OSTAESSA?

Oletko miettimässä uuden repun hankkimista? Mikä olisi hyvä reppu juuri sinulle? Koulureppu, hyvä päiväreppu retkeilyyn tai täydellinen reppu, joka toimii kaikessa? Tässä artikkelissa annamme vinkit oikeanlaisen repun ostamiseen.

DESCRIPTION

MITÄ SYÖDÄ RETKELLÄ — RETKIRUOKAILUN PERUSTEET

Onnistuneen retken kulmakiviä on hyvät eväät ja maistuva ruoka. Lyhyillä retkillä yksi kohokohta on ruokatauko. Vaelluksella taas vaatii suunnitelmallisuutta saada kevyet ruoat, jotka myös säilyvät pitkään ja ovat ravintoarvoltaan riittävät.

DESCRIPTION

RIIPPUMATON VALINTA — RIIPPUMATTOILUN PERUSTEET

Riippumatossa yöpyminen on tullut viime vuosina todella suosituksi, eikä syyttä. Riippumaton pystytys on pienen harjoittelun jälkeen nopeaa, varusteet pakkautuvat halutessaan pieneen ja todella moni nauttii riippumatossa köllöttelystä.