HELmikuun klubitarjoukset

Helmikuun klubitarjouksien teemana on valmistautuminen talvilomalle. Klubitarjouksista löytyy vaatetta ja varustetta talvisiin lomahetkiin. Helmikuu on yleensä parasta sydäntalvea ja oikeanlaisilla vaatteilla ja varusteilla on kauniista talvesta helppo ottaa kaikki ilo irti. 

Helmikuun huipputarjoukset:

Muita helmikuun klubitarjouksia:

Kaikki BlackStrap huput lapsille ja aikuisille -20%

Lisäksi kaikki SmartWoolin tuotteet -20%

Katso myös nämä tuotteet:

DESCRIPTION

Helmikuun retkikohde — Torronsuon kansallispuisto

Julkaisemme klubitarjouksien yhteydessä aina kuukauden retkikohteen. Retkikohteista kertovat omat ulkoilun asiantuntijamme.

Tutustu näihin ajankohtaisiin blogikirjoituksiin:

DESCRIPTION

OAC LIUKULUMIKENGÄT — VALINTAOPAS

Teimme oppaan suosittujen OAC:n liukulumikenkien hankintaan. OAC:n liukulumikenkämallisto uudistui kaudelle 2022-2023. Suksien mitat, muotoilu ja materiaalitkin saivat hiukan päivitystä. Lue vinkkimme ja valitse itsellesi oikea suksimalli.

 

DESCRIPTION

MITEN VALITA VAPAAN HIIHDON SUKSET, MONOT JA SAUVAT?

Vapaalla, eli luistelutyylillä hiihtely, on se monille se oikea tapa edetä ladulla ja kenties helpompi tapa tutustua lajiin. Kokosimme alle muutamia seikkoja Kuninkojan myymälämme suksiasiantuntijoidemme kanssa, jotka kannattaa huomioida hankkiessa vapaan hiihdon välineitä.

DESCRIPTION

PAKKAUSLISTAT HIIHTO- JA TALVIVAELLUKSELLE

Talvi on upeaa aikaa tehdä vaelluksia. Kylmä vuodenaika on kuitenkin vaarallinen, mikäli matkaan lähdetään puutteellisilla varusteilla tai taidoilla. Tässä kirjoituksessa käymme läpi, miten saat tehtyä oman pakkauslistasi, lähdit sitten viikon hiihtovaellukselle tai viikonlopuksi retkeilemään talvisiin olosuhteisiin.