Tutustu tämän kevään uutuuksiin!

Kevät saapuu tänä vuonna kohisten! Lämpötilat ovat korkealla ja päivä pitenee vauhdilla. Luonnon herääminen tarkoittaa uusia seikkailuja luonnossa!
Tältä sivulta löydät kevään uutuusvalikoimamme ja lista päivittyy sitä mukaan, kun tuotteita saapuu varastoon. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiimme!

Naisten vaateuutuudet

Miesten vaateuutuudet

Kevään kenkäuutuudet

Kevään kiinnostavimmat varusteuutuudet

Kevätlukemista oppaistamme

DESCRIPTION

OPAS LÄHIRETKEILYYN — PAKKAUSLISTA EVÄSRETKELLE

Nyt jos koska on hyvä aika lähiretkeilylle. Muuttolinnut palaavat, metsässä käy kova sirkutus, kun lintujen pesintä on taas alkamassa. Luonto alkaa heräämään ja vihreää versoa alkaa työntymään joka paikasta.

DESCRIPTION

PAKKAUSLISTA YÖN YLI RETKELLE

Tässä kirjoituksessa annamme vinkit ja pakkauslistan sulan maan retkelle, jossa vietetään yö ulkona. Monesti sanotaan, että yön yli kestävälle retkelle tarvitaan kaikki samat asiat, mitä viikon vaellukselle, ruokaa kuluu vain vähemmän.

DESCRIPTION

OPAS JUOKSUKENKIEN VALINTAAN

Tässä oppaassa käymme läpi, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, kun olet hankkimassa juoksukenkiä tasaiselle alustalle, kuten asfaltille.

DESCRIPTION

MITÄ SYÖDÄ RETKELLÄ — RETKIRUOKAILUN PERUSTEET

Onnistuneen retken kulmakiviä on hyvät eväät ja maistuva ruoka. Lyhyillä retkillä yksi kohokohta on ruokatauko.

DESCRIPTION

REPUN VALINTA — MITÄ KANNATTAA OTTAA HUOMIOON REPPUA OSTAESSA?

Oletko miettimässä uuden repun hankkimista? Mikä olisi hyvä reppu juuri sinulle? Koulureppu, hyvä päiväreppu retkeilyyn tai täydellinen reppu, joka toimii kaikessa?

DESCRIPTION

VALOKUVAAMINEN RETKILLÄ JA VAELLUKSILLA

Valokuvaus on hauska harrastus ja se soveltuu hyvin yhteen retkeilyn ja vaelluksien kanssa. Monelle valokuvaaminen on itseasiassa se suurin syy lähteä ulos.