TYÖHYVINVOINTI ON YHTEINEN JUTTU!

Kiitä ja palkitse henkilöstöäsi. Asiakaslupauksemme on: "Autamme asiakasta palvelemaan työyhteisöään paremmin"

Haluatko palkita työntekijöitä ja tukea heidän hyvinvointiaan henkilökuntalahjalla, kiittää tai muistaa vuosipäivinä tarjoamalla valinnan mahdollisuuden kätevästi ja nopeasti? Tai haluatko viettää työpäivän henkilöstösi, tiimisi tai asiakkaasi kanssa samalla Löytöretkellä rentoutuen. Lue lisää tästä. Me haluamme olla mukana lisäämässä työhyvinvointia, motivoimassa ja kannustamassa ulkoiluun niin työmatkalla kuin vapaa-ajallakin. Panostamalla hyvinvointiin varmistamme yhdessä sen edistämistä ja työkykyä.

Olemme myös mukana valtakunnallisessa Aikuisten Liikuntatunti -kampanjassa. Tutustu ja lähde mukaan aikuistenliikuntatunti.fi. Voit kannustaa henkilökuntaa aktiivisuudessa helposti Aikuistenk Liikuntatunti -tuotteilla.

Olemme rakentaneet käyttöönne valmiit rajatut valikoimat, josta henkilökunnan on helppo valita ja lunastaa mieleisensä tuote. Me pakkaamme ja jaamme tuotteet puolestasi. Tuotteet toimitetaan tilaajalle kotiosoitteeseen lähimpään noutopisteeseen. B2B-Hyvinvointikauppamme kautta myös mahdollisuus lahjoittaa hyväntekeväisyyteen! Lue tästä lisää. Tutustu ja kysy lisää: Katso tästä yhteystiedot ja pyydä tarjous!

Muista myös avoimet lahjakortit verkkokauppaan!

Liikuntatunti

AIKUISTEN LIIKUNTATUNTI - Lisävirtaa työpäiviin

Olemme mukana Aikuisten Liikuntatunti -kampanjassa yhtenä pääyhteistyökumppanina. Me Scandinavian Outdoorissa olemme tehneet Aikuisten Liikuntatunnista yhteisöllisen, yli tiimirajojen toteutettavan säännöllisen ulkoilutapahtuman.

Retki

RETKI – Palkitse henkilöstöä helposti ja verovapaasti

RETKI - malli sopii teille, kun haluatte palkita henkilöstöä helposti ja verovapaasti. Konsepti sopii hyvin tilanteisiin, joissa halutaan kiittää tai muistaa esimerkiksi kesä- tai joulutervehdyksellä, yrityksen vuosijuhlissa tai vaikkapa tyhy-päivänä.

Polku

POLKU - Onnittele työvuosista helposti

Onko yrityksessänne tapana huomioida eläköitymisiä, pyöreitä syntymäpäiviä tai kiittää palvelusvuosista organisaatiossanne? POLKU -  malli sopisi teille! Konsepti tukee hyvinvointia ja työssä jaksamista sekä kannustaa pitämään itsestä huolta myös eläkkeelle siirryttäessä.

Nuotio

NUOTIO - Palkitse hyvästä työstä tai kiitä kumppanuuksista

Löytyykö yrityksestänne loistotiimejä, tuloksellisia myyjiä tai onnistumisia projektien läpiviennissä? Voisiko NUOTIO - malli toimia palkitsemisjärjestelmänänne ja tukea itsestä huolehtimista ja hyvää oloa? Vai tarvitsetteko kiinnostavaa ratkaisua asiakaslahjoiksi tai jälkimarkkinoinnin tueksi?