TERVETULOA HOUSUVIIKOILLE!

Kevät on täällä! Luonto herää eloon pitkän talven jäljiltä ja linnut palailevat komeissa muuttoauroissaan. Nyt on aika lähteä ulos tutkimaan! Mikäli koet, että vaatetuksesi tarvitsee kohennusta uutta retkeilykautta varten, nyt on oiva hetki tutustua housuvalikoimaamme.

Housuviikkojen ajaksi laitoimme reilun kasan ulkoiluhousuja runsaaseen alennukseen! Kotimainen retkeilykausi on pitkä, värikäs ja upea ja sopivilla housuilla voit nauttia siitä huolettomasti! 

Tervetuloa viettämään housuviikkoja!

Tarjoushinnat voimassa 14.4. asti myymälöissä ja verkkokaupassa.
 

Vedenpitävät kuorihousut

Ulkoiluhousut ja retkeilyhousut

Softshell-housut

Lasten housut

Inspiroivia blogeja

 

OPAS KUORIHOUSUJEN HANKKIMISEEN

Vesisateella on hauska ulkoilla, kun vaatetus on kunnossa. Syksy on retkeilyn ja ulkoilun kannalta mukavaa aikaa, kun luonto on täynnä värejä ja tuoksuja. Helteet eivät enää hiosta ja voi pukea enemmän vaatteita päällensä.

REILUN KOON ULKOILUVAATTEET — PLUSSAKOKO JA D-MITOITUS

Valikoimastamme löytyy paljon reilun koon ulkoilu- ja retkeilyvaatteita. Ulkoilun asiantuntijamme, Johanna kertoo plussakoon ja D-mitoituksen vaatteista.

MIKÄ IHMEEN VESIPILARIARVO?N

Monien vaatteiden, telttojen ja muiden varusteiden yhteydessä puhutaan vesipilariarvosta. Se on kankaalle laboratoriossa mitattu arvo, joka kuvaa kankaan vedenpitävyyttä.