Savotta Big Bad Stove

44,90 €
Sisältää ALV 24 %

Saatavilla

Helsinki, Pori, Raisio, Salo, Tampere, Turku, Vantaa, Verkkokauppa

Isompi risukeitin Savotalta.

Ulkonäkö ei petä: tämä keitin on valmis tositoimiin. Pikkuveljiään (Happy ja Grumpy Stove) hiukan suurempi tulipesän koko tekee käytöstä mukavampaa. Big Bad Stove on pienempiään helpompi syöttää ja polttoaineen kanssa ei ole yhtä tarkkaa.

Laser-leikatusta rosteriteräksestä valmistettu retkikeitin on näppärä valinta. Kannat vain keittimen, kattilan ja tulentekovehkeet - polttoaineen löydät paikan päältä. Mukaan tulee kuljetuspussi, joka on valmistettu PUR-pinnoitetusta 1000D cordurasta. Keittimessä ei ole saranoita tai muita painavia rakenteita vaan osat liukuvat toistensa kanssa yhteen painamalla.

  • Tukeva rakenne
  • Suuri syöttöaukko
  • Mitat: 14cm x 14cm x 14cm
  • Tulipesän mitat: 12 x 12 x 9,5 cm, ilman ritilää 12 x 12 x 12 cm

Erinomainen alusta tämän keittimen käyttämiseen on laakea kallio. Yksittäiset pohjasta putoavat kekäleet eivät jätä kallioon jälkiä, ja vältät helposti palonvaaran.

Puukeitintä saa erityistä varovaisuutta noudattaen käyttää myös metsäpalovaroituksen aikana. Ota käytössä huomioon pohjalevyn läpi putoilevat pikku kekäleet - alustan on ehdottomasti oltava palamaton! Muista myös kipinävaara: kesän kuivattama maasto voi roihahtaa uskomattoman pienestä kipinästä.