Muurikka Silava - Juuri tätä valurauta- tai teräspannusi kaipaa! Voit käyttää tuubista helposti annosteltavaa rasvaa joko ruoan valmistamiseen tai valurautaisten tai teräksisten pannujen ja patojen rasvapolttoon ja hoitoon.
Pakkauskoko 110 grammaa
Rasvapoltto tehdään näin:
1: Jos pannu on uusi, puhdista se miedolla pesuaineella tai kuumalla vedellä ja kuumenna se kuivaksi
2: levitä ohut, tasainen kerros silavaa pannun koko pinnalle
3: kuumenna pannu kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella niin että rasva tummuu ja kuivuu pannuun ainakin pannun keskiosalta (tässä vaiheessa syntyy savua, ei suositella sisätiloissa tehtäväksi)
4: toista halutessasi, kunnes pannu mustuu
Pannun puhdistus:
Puhdista aina käytön jälkeen, mieluiten heti paistamisen lopetettuasi
Kaada pannulle hiukan vettä, kiehauta ja puhdista lastalla ja talouspaperilla
Pyyhi kuivaksi ja rasvaa paistopuoli joko ruokaöljyllä tai Muurikka Silavalla
Muurikka Silava säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa noin 4 kk.