Mukavasti hiilareita ja proteiinia, mukana myös kermainen voikastike ja vihanneksia. Lievästi tulinen. N. 500 kcal.
Miltä kuulostaisi naudan kuivaliha yhdessä riisinuudeleiden, vihannesten ja kermaisen voikastikkeen kanssa? Kuivalihakundin kuivamuonat sopivat retkelle, lounaaksi vaihtelevissa työ- ja majoitusolosuhteissa ja vaikkapa osana monipuolista kotivaraa.
Tuhti on hieman tulinen, noin 500 kcal ateria.
Käyttö:
Keitä vetä. Avaa pussi sen yläosasta, sulkumekanismin yläpuolelta. Kaada vettä kunnes se yltää kuivamuonan ylärajan tasolle (noin 1,5 dl). Avaa tässä vaiheessa pussin alaosa kokonaan auki ja sekoita huolella. Anna hautua 5 - 10 minuuttia. Kun ruoka on valmista, voit repäistä pussin reunat matalammiksi alempana olevasta repäisykohdasta. Varo, ettei pussi lähde repeämään alaspäin.
Lisäkuvassa näkyvät ravitsemustiedot viittaavat 100 grammaan kuiva-aineksia. Pakkauskoko on 125 g.
Ainekset:
Riisinuudeli(riisi, tapiokatärkkelys), kuivaliha (naudan paisti(Fi), gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, habanerochili, nagajolokiachili), porkkana, punasipuli, tomaatti, paprika, paahdettu sipuli (vehnäjauho), voijauhe. Voimakassuolainen. Lihan alkuperämaa: Suomi