< Takaisin

Toimitusaika

Tilausten normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää tilauksen tekemisestä, ellei tuotteessa tai ostoskorissa ole toisin määritelty.

Asennettavissa tuotteissa toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Tämä arvio sisältää tilauksen käsittelyajan meidän varastolla, sekä toimituksen Suomessa. Huomioithan, että Pohjois-Suomeen toimitukset kestävät yleensä lähemmäs 5 tai 6 arkipäivää.

Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu tai muuten tilaustavaraa, on lähetysaika noin 5-10 tai 10-14 työpäivää.

Huom! Jos tuote on heti saatavilla ja sen kohdalla on merkintä pikanoudosta, voit noutaa tilauksen myymälästä jo samana päivänä. Arkisin klo 09.00 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa klo 11.00 jälkeen. Arkisin klo 14.00 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa klo 16.00 jälkeen.


< Takaisin

Toimitusmaksu

Toimituskulu noutopaikkaan on Matkahuollolla 4,90€, Postilla ja Postnordilla 5,90€ ja kotiin toimitettuna 9,90€.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Matkahuollon noutopaikkaan kaikille yli 129 euron tilauksille. Yli 149 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen Matkahuollon kotijakelulla. 


< Takaisin

Paketin saapumisilmoitus

Kun paketti on saapunut noudettavaksi, saat noutoilmoituksen kuljetusyhtiöltä tekstiviestinä tai sähköpostilla. Jos valitsitsit kotiinkuljetuksen, kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä ennen toimitusta.


< Takaisin

Nouto myymälästä

Haluatko tilata verkosta ja noutaa myymälästä? Tämä on mahdollista kaikkiin myymälöihimme. Voit valita toimitustavaksi noudon myymälästä maksutapahtuman yhteydessä kohdassa Toimitus. Haluatko sittenkin kokeilla Pikanoutoa? Lue lisää täältä.


Nouto myymälästä jonkun toisen puolesta

Jos et itse pääse noutamaan tilausta, voimme valtakirjalla luovuttaa tilauksen myös jollekin muulle. Tästä voit tulostaa ja täyttää valtakirjan, tai sitten kirjoittaa samat asiat mille tahansa paperille. Ilman valtakirjaa emme voi luovuttaa lähetystä.


< Takaisin

Pikanouto

Verkkokauppatilauksen pikanouto myymälästä on mahdollinen, jos tuote on saatavana siinä myymälässä, josta haluaisit sen noutaa. Tuotekortissa on tieto pikanoudosta, ja mihin myymälään se on mahdollista tehdä. Jos tuotekortilla ei ole mainintaa pikanoudosta, silloin se ei ole mahdollista kyseisen tuotteen kohdalla. Jos pikanouto on mahdollinen, voit tilata tuotteen verkkokaupasta ja noutaa tilauksen myymälästä jo samana päivänä. Arkisin klo 9.00 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa klo 11.00 jälkeen. Arkisin klo 14.00 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa klo 16.00 jälkeen.


< Takaisin

Toimituksen seuranta

Kun tilaus on käsitelty varastollamme ja valmis kuljetettavaksi, saat automaattisen sähköpostin, jossa on tilauksen seurantatunnus. Seurantatunnuksen avulla voit seurata tilauksen kulkua.


< Takaisin

Kaikki tuotteet toimitetaan yhtä aikaa

Jos tilauksellasi on monta tuotetta, ja niille on annettu eri lähetysajat (näet toimitusajat tuotekortilta, tilauksen yhteenvedossa ja tilausvahvistussähköpostissa) toimitamme koko tilauksen kerralla, myöhäisimmän toimitusajan mukaan.


< Takaisin

Tietoa RePackista

RePack-lähetys on maksullinen (3,50€) palvelu, jossa tilaamasi tuote pakataan RePack-pussukkaan, jonka asiakas palauttaa (veloituksetta) tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Näin syntyy vähemmän pakkausjätettä. Lue RePackista lisää täällä.