Suomen rakastetuimmat ulkoilu- ja retkeilytuotteet on valittu!

Aika suunnata katseet kohti huippua, kohti terävintä kärkeä. Scandinavian Outdoorin yleisöäänestyksellä järjestetty Outdoor Awards on edennyt palkintoseremoniavaiheeseen.

Voittajista pääsitte äänestämään te, rakkaat kotimaisen luonnon kulkijat. Ota hyvä asento ja tutustu kaikkiin palkittuihin vaatteisiin, jalkineisiin ja varusteisiin! Olkaa hyvät, tässä kaikki palkitut!
 

DESCRIPTION

Vuoden uutuus

Devold Expedition Arctic Pro Hoodie

Huippuluokan merinovillapaita välikerroskäyttöön, kylmään säähän. Napakasti istuva huppu sujahtaa helposti esim. kypärän alle ja kauluksen jatkona oleva kasvosuojus on rei’itetty hengittämisen helpottamiseksi.

Tutustu voittajaan
DESCRIPTION

Vuoden lämmittäjä

Rab Infinity Jacket

Tuhti untsikka miehille. Vettähylkivä pintakangas. Tämä malli suojaa niin tuulelta, lumituiskulta kuin pieniltä sadekuuroiltakin. Goren valmistama Infinium-materiaali on noussut nopeasti suosituksi monenlaisissa ulkovaatteissa.

Tutustu voittajaan
DESCRIPTION

Vuoden innovaatio

FabPatch Vaatelaastari

Kotimainen vaatelaastari paikkaa vaatteesi nopeasti ja vaivatta. Suomalaisten äitien kehittämä liimattava vaatelaastari paikkaa vaatteet ja varusteet. Käyttökohteita on monia: sekä ulko- että sisävaatteet, joustavat ja joustamattomat materiaalit, varusteet, jopa jalkineiden pienet vauriot.

Tutustu voittajaan
DESCRIPTION

Vuoden urheilujalkine

Salomon Winter Cross Spike

Hyvin vaimentavat nastakengät miehille ja naisille käytännöllisellä säärystimellä. Polkujuoksukäyttöön suunnattu Winter Cross Spike on valmis lumisille ja jäisille juoksualustoille. Korkealle viety, säärystinmäinen varrensuu estää roiskeiden, loskan ja sepelin pääsyä sisään.

Tutustu voittajaan
DESCRIPTION

Vuoden luottotuote

Haglöfs Astral GTX Jacket

Mukava, takuulla säänkestävä naisten Gore-Tex-kuoritakki verkkovuorella. Supersuosittu valinta! Ulkoilmaihmisen klassikkotakki, joka toimii yhtä hyvin kunnon vaelluksella kuin leikkikentän tai jalkapallokentän laitamilla hengaillessa.

Tutustu voittajaan
DESCRIPTION

Vuoden retkeilytuote

Fjällräven Abisko Shape 2

Kevyt ja säänkestävä vaellustunneli kahdelle. Rakenne toimii ympärivuotisessa käytössä ja materiaali on vahvaa silikonikäsiteltyä ripstop-polyamidia. Eteisessä on runsaasti tilaa varusteille: kulkuaukko ei tukkeudu kamppeista.

Tutustu voittajaan