Jack Wolfskin talvitakit vertailussa – Ulkoilun asiantuntija Lauran vinkit talvitakkeihin!

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 11/14/2017

Talvea odotellessamme kävimme Raision Kuninkojan myymälässämme tarkastelemassa Jack Wolfskinin talvitakkien monipuolista valikoimaa ja pyysimme aamupäivän koulutuksesta juuri sopivasta vapautuneelta ulkoilun asiantuntija Lauralta muutamat vinkit talvitakkeihin liittyen.

Jack Wolfskin on Euroopan johtavia Outdoor-alan valmistajia ja saksalaiselta ulkoilualan moniosaajalta löytyy laadukas sekä tyylikäs talvitakkien valikoima meidän verkkokaupastamme ja myymälöistämme. Laadukkuuden ohella kestävän kehityksen mukaiset tuotantotavat ja materiaalit ovat tärkeä osa Jack Wolfskinin tarinaa.

Seuraavassa tutustumme Kuninkojan myymälässämme työskentelevän Lauran opastuksella Jack Wolfskinin talvitakkien maailmaan!

Jack Wolfskin Devon Island -talvitakki naisille – kolme eri takkia yhdistettynä tyylikkääseen kokonaisuuteen!

”Devon Island -talvitakin erikoisuus on sen 3 in 1 -ominaisuus, joka tarkoittaa sitä, että Devon Island -takissa on kaksi toisiinsa vetoketjuilla kätevästi kiinnittyvää osaa. Kuvassa näkyvä luonnonvalkoinen kuoritakkiosa on vedenpitävää, hengittävää ja tuulelta suojaavaa Texapore 2L materiaalia. Kuoritakin alta löytyy  kevyt ja pehmeä vuoritakki, jota on mahdollisuus käyttää myös ilman kuoritakkia. Pituudeltaan Devon Island on ns. keskipitkä, eli istuu kivasti myös vähän lyhyemmille henkilöille. Itselläni on pituutta on 162cm ja kuvan takki on koko S.”

”Kuoritakki-osa on kiinnitetty kätevällä vetoketjulla lämmittävänä kerroksena toimivaan vaaleansiniseen vuoritakkiin.”

”Käytännössä Devon Island -talvitakissa on yhdessä paketissa suojaava kuoritakki ja kevyttoppatakkiin verrattava näppärä vuoritakki.”

”Devon Island -talvitakki tarjoaa mahdollisuuden kolmeen eri käyttövaihtoehtoon:

1) Talven pakkaspäivinä takin kuoritakki yhdistettynä vuoritakkiin lämmittävät mukavasti.

2) Yhdistelmän lisäksi sekä kuvassa näkyvää valkoista kuoritakkia ja sinistä vuoritakkia voi kumpaakin käyttää erikseen omina takkeinaan.

3) Kuoritakki on omiaan lämpimille syys- ja kevätpäiville ja puolestaan vuoritakkia voi käyttää esimerkiksi väliasuna.”

Jack Wolfskin Rocky Point Parka – Hyvin istuva, kevyesti topattu talvitakki

”Rocky Point Parka -talvitakki sopii hyvin kaupunkikäyttöön ja kevyesti topattu takki on omiaan varsinkin Etelä-Suomen nykyään leudoissa talviolosuhteissa. Pintamateriaali Rocky Point Parka -talvitakissa on kestävää Funtion 65 Organic -puuvillaseosta ja säänkestävä Texapore-kalvo huolehtii siitä, että takin sisällä on mukavat oltavat tuulesta ja räntäsateesta huolimatta.” (Kuvan takki on kokoa S ja Laura on 162cm pitkä).

”Takista löytyy tilavat sivutaskut, joihin on kätevä sujauttaa kämmenet vaikka hanskatkin kädessä.”

”Sivutaskujen lisäksi Rocky Point Parka -talvitakista löytyy käytännöllisesti avautuvat rintataskut kummaltakin puolelta. Rintataskujen sisältä on mahdollista kiristää lantion seudulla kulkevaa nauhaa, joka säätää takin istuvuuden juuri sopivaksi.”

”Korkea kaulus suojaa hyvin tuulelta ja on samalla tyylikäs yksityiskohta. Kauluksen käännettävä reuna puolestaan lisää monipuolisuutta hupun käyttöominaisuuksiin kuten seuraavasta kuvasta selviää.”

”TADAA! Hupun kauluksen nepparit avatessa huppu pitenee muodostaen todellisen suojan kovempiakin tuiskuja vastaan. Rocky Point Parka -talvitakki on siis tyylikkyytensä lisäksi erittäin käytännöllinen haastavissakin sääolosuhteissa.”

”Kokonaisuudessa Rocky Point Parka -talvitakki on erinomainen valinta monipuoliseen kaupunki- ja ulkoilukäyttöön. Devon Island -takkiin verrattuna Rocky Point Parka on hieman kevyemmin topattu perinteinen yksiosainen parkatakki ilman irrotettavaa vuoritakkia. Malliltaan Rocky Point Parka -talvitakki on myös pitempi kuin aikasemmin esitelty Devon Island -yhdistelmätakki.”

Jack Wolfskin Selenium -talvitakki – Pitkä ja lämmin untuvatakki

”Pitkä ei tarkoita painavaa! Jack Wolfskin Selenium on näistä talvitakeista painoltaan selkeästi kevyin vaihtoehto. Tarvittaessa takki on siis kätevästi pakattavissa mukaan reissuille. Polvien yläpuolelle asti ylettyvän ja laadukkaan Selenium -untuvatakin fillpower -arvo on 700, joten tällä takilla tarkenee hyvin talven pakkaspäivinä.” (Kuvan takki on koko XS ja Lauralla pituutta on 162cm).

”Kätevä yksityiskohta on kaksisuuntainen vetoketju, eli vetoketjun voi aukaista myös alhaalta päin takin ollessa ylhäältä kiinni. Näin takki luo tarvittaessa lisää liikkumavapautta jaloille samalla kuitenkin lämmittäen lantiota ja ylävartaloa.”

Jack Wolfskin Banff Springs -talvitakki miehille – Lämmin ja tyylikäs untuvatakki

”Kunnon untuvatakki, joka lämmittää kovillakin pakkasilla! Pintakangas on 100% tuulenpitävää ja hengittävää, eli talven tuiskuissa ja tuiverruksissa Banff Springs -talvitakki on kuin kotonaan.” (Kuvan takki on kokoa XL ja mallilla pituutta on 189cm)

”Takin povitaskusta löytyy erillinen pikkutasku älypuhelimelle sekä isompi tasku  esimerkiksi lompakolle.”

”Kiinteä huppu ja tukeva kaulus ovat loistavia elementtejä kylmien olosuhteiden talvitakille. Hartioilta Banff Springs -talvitakissa löytyy puuvillapolyester -vahvikkeet, jotka tekevät takin kuluvista kohdista kestävämmät.”

Glacier Canyon Parka -talvitakki – Järeä ja ryhdikäs talvitakki miehille

”Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä – Glacier Canyon Parka -talvitakilla nautiskelet talven kaikista sääolosuhteista. Keinokuitutoppaus ja kestävä pintakangas ovat taattua Jack Wolfskin laatua. Huomionarvoista tässä takissa on myös taskujen määrä ja monipuolisuus. Takin ulkopuolelta löytyy kaksiosaiset alataskut ja kaksi rintataskua sekä yksi hihatasku, eli yhteensä seitsemän eri taskua. Malliltaan Clacier Canyon Parka -talvitakki on edellä esiteltyä Banff Springs -untuvatakkia pidempi ja Clacierin pintamateriaali on vedenpitävää.” (Takin koko on L ja pituutta mallilla on 189cm)

”Povitasku on samanlainen kuin Banff Springs -takissa, eli oma tasku älypuhelimelle ja lompakolle.”

”Sivutaskuista löytyvällä kiristysnauhalla voidaan viimeistellä takin istuvuus lantion alueelta.”

Viking Sky -talvitakki – miesten monikäyttöinen 3 in 1 -yhdistelmätakki

”Miesten versio Jack Wolfskinin kätevästä 3 in 1 -yhdistelmätakista. Viking Sky -yhdistelmätakki pitää sisällään siis kuvassa näkyvän tyylikkään mustan kuoritakin ja sen alta löytyvän lämpimän vuoritakin. Kumpaakin näitä on mahdollista käyttää myös omina takkeinaan.” (Kuvan takki on kokoa L ja mallilla pituutta 189cm).

”Kuoritakin alta löytyy vetoketjulla irroitettava vuoritakki, joka toimii yhdistelmätakin lämmittävänä osana ja kuori puolestaan suojaa käyttäjäänsä kosteammilta sääolosuhteilta.”

”Yksi ostos, kolme eri takkia! Kuvassa mallin päällä on kuoritakin alta löytyvä vuoritakki, jota voi käyttää kevyttoppatakin tavoin tai esimerkiksi väliasuna ja fleecen korvikkeena. Takana henkarissa riippuvaa kuoritakkia toimii mainiosti myös omana takkinaan silloin kun takilta vaaditaan suojaa ilman lämpöominaisuuksia. Yhdistettynä Viking Sky on talvitakki, joka toimii läpi talven!”

Kiitos Lauralle mahtavista vinkeistä! Lauran ja muiden ulkoilun asiantuntijoidemme avustuksella löytyy varmasti jokaiselle sopiva ja tyylikäs talvitakki Suomen vaihteleviin sekä haastaviin olosuhteisiin!

Tutustu Suomen suurimpaan Jack Wolfskin valikoimaan klikkaamalla tästä! Talvitakin valinnassa ulkoilun asiantuntijoidemme ammattitaito on valttia, myymälöidemme yhteystiedot löytyvät kätevästi yhdeltä sivulta klikkaamalla tästä.