Elämää Ulkona -klubi on Scandinavian Outdoorin ystävien yhteisö, joka on luotu helpottamaan sinun #elämääulkona.

Luonnossa liikkuminen, ulkoilu ja retkeily ovat meille rakkaita asioita. Elämä ulkona ei ole varusteista kiinni, mutta käytännölliset ja laadukkaat vaatteet sekä varusteet tekevät ulkoilukokemuksista entistäkin miellyttävämpiä. Elämää Ulkona -klubin kautta haluamme olla mukana varmistamassa, että ulkoiluelämyksesi täydentävät juuri sinulle oikeat vaatteet ja varusteet.
Klubilaisena asiointisi ulkoilu- ja retkeilymaailman tuotteiden parissa on entistäkin vaivattomampaa ja nopeampaa niin verkkokauppassamme kuin myymälöissämme. Omalta Elämää Ulkona -klubisivultasi pystyt kätevästi muokkaamaan omia tietojasi ja löydät täältä myös viivakoodillisen klubikorttisi. Myymälöissämme asioidessa voit klubikorttia kassalla näyttämällä saada kaikki kuittisi kätevästi talteen omalle tilillesi.

Miten liityn Elämää Ulkona -klubin jäseneksi?

Liittyminen on erittäin helppoa ja täysin ilmaista! Klubin jäseneksi pääset liittymään myymälöissämme tai klikkaamalla tästä ja syöttämällä liittymissivulla sähköpostiosoitteesi sille osoitettuun kohtaan.

Liittyminen verkkokaupassa: Siirry osoitteeseen https://scandinavianoutdoor.fi/asiakas/kirjaudu/ Syötä sähköpostiosoitteesi sille merkattuun kenttään ja paina “liity” Saat automaattisesti klubitilisi aktivointilinkin sähköpostiin ja linkkiä klikkaamalla pääset aktivoimaan tilisi. Täydennä tietosi klubitilillesi ja nauti Elämää Ulkona -klubin eduista! :) Jos sinulla on ollut asiakastili verkkokaupassamme voit kirjautua Elämää Ulkona -klubiin vanhoilla tunnuksillasi.

Liittyminen myymälässä: Jäseneksi voit liittyä kaikkien myymälöidemme kassalla. Kassalla ulkoilun asiantuntija vastaanottaa sähköpostiosoitteesi ja hän liittää tällä tiedolla sinut klubin jäseneksi. Saat klubitilisi aktivointilinkin sähköpostilla ja linkkiä klikkaamalla pääset aktivoimaan klubitilisi. Täydennä tietosi klubitilillesi ja nauti Elämää Ulkona -klubin eduista! :)

Kokonaisuudessa Elämää Ulkona -klubin jäsenenä nautit seuraavista eduista:

Kuukausittain vaihtuvat klubitarjoukset

Inspiroiva ja mielenkiintoinen Outdoor-kirje sähköpostitse – Reissutarinoita, ulkoilu- ja retkeilyvinkkejä, ulkoilumaailman uutisia sekä mahtavia tarjouksia!

Elämää Ulkona -klubikortti, jonka avulla pystyt kätevästi liittämään myymälässä tehdyt ostokset suoraan tilillesi.

Elämää Ulkona -klubisivu, josta löydät mm. kaikkien ostettujen tuotteiden takuukuitit ja pystyt kätevästi muokkaamaan omia tietojasi. Erikoistapahtumia ulkoiluun ja retkeilyyn liittyen!

 

 

Voinko poistaa itseni Outdoor-kirjeen lähetyslistalta ja silti olla Elämää Ulkona -klubilainen?

Kyllä, tämä on täysin mahdollista! Mikäli kuitenkin haluat peruuttaa Outdoor-kirjeen tilauksen ja pysyä klubin jäsenenä niin voit peruuttaa tilauksen klubitilisi asetuksista.

 

Miten voin erota Elämää Ulkona -klubista?

Eroaminen on totta kai oikeutesi vaikka eroa sinusta emme missään tapauksessa haluaisikaan. Olemme tehneet eroamisen helpoksi. Lähettämällä eroilmoituksen osoitteeseen privacy@scandinavianoutdoor.fi täytämme toiveesi ja poistamme klubitilisi sekä sen sisältämät tiedot.

Voimme joutua säilyttämään joitain esimerkiksi kirjanpitolain vaatimia tietoja, mutta kaikki muut tietosi poistetaan ja mahdollisesti säilytettävät tiedot anonymisoidaan, niin että ne eivät ole tunnistettavissa tai yhdistettävissä. Lisää tietojen poistamisesta voit lukea tietosuojaselosteestamme.

Etkö ole vielä elämää ulkona -klubiasiakas?

Liity nyt Elämää Ulkona -klubiin ja hyödynnä kuukausittain vaihtuvat klubitarjoukset! Klubilaisena saat oman digitaalisen Elämää Ulkona -klubikorttisi, jonka avulla keräät kaikki ostoksesi kätevästi talteen omalle klubitilillesi.