Scandinavian Outdoor sammuttaa valonsa 25.03.2017 klo. 20:30-21:30

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 3/23/2017

Me Scandinavian Outdoorilla olemme ulkoilun asiantuntijoita ja hyvinvoiva ympäristö sekä luonto ovat meille kaikille sydämen asioita. Ne muodostavat perustan, josta elämä rakentuu ja toivomme, että tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan kauniista, monimuotoisesta ja ennen kaikkea puhtaasta luonnosta vielä tulevaisuudessakin. Mitkään edellä mainitut seikat eivät nykypäivänä ole itsestäänselvyyksiä ja meidän kaikkien on mietittävä minkälaisena haluamme luovuttaa tämän maapallon seuraaville sukupolville. Tästä syystä olemme ylpeinä mukana Earth Hour 2017 ilmastotapahtumassa ilmaisemassa huolemme ilmastokriisistä ja ympäristön tilasta.

earth-hour-3

 

Earth Hour järjestetään nyt jo yhdettätoista kertaa ja kymmenen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Seuraavat kymmenen vuotta tulevat olemaan vielä merkityksellisemmät ilmaston ja ympäristömme kannalta.

 

Kuinka me osallistumme maailman suurimpaan valomerkkiin ympäristön puolesta?

Earth Hour ei ole energian- tai sähkönsäästötempaus vaan tarkoituksena näyttää valomerkki symbolisena eleenä ilmaston puolesta sammuttamalla kaikki turhat valot. Suurimmassa osassa myymälöistämme valot sammutetaan joka yö, mutta Earth Hour 2017 ajaksi sammutamme myös ne valot, jotka normaalisti olisivat päällä. Valot sammuvat Forumin ja Salon myymälöidemme näyteikkunoista sekä turhat yleisvalaistukset turvallisuus huomioiden kytketään pois päältä.

Verkkokaupan virtuaalinen valomerkki ja sulkeminen

Myymälöidemme lisäksi verkkokauppamme tulee antamaan virtuaalisen valomerkin ilmaston puolesta. Verkkokauppamme sammuttaa lauantaina 25.03.2017 valonsa 20:30 – 21:30 väliseksi ajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppamme on suljettu koko tunnin ajan ja valot ovat kiinni.

Koulutustapahtuma henkilökunnalle Earth Hour fiiliksellä

Lauantaina 25.03.2017 osa ulkoilun asiantuntijoistamme on kasvattamassa tietotaitoaan Nuuksiossa Jack Wolfskinin maailmanlaajuisen pääkouluttajan, Gerold Ringsdorfin opastuksella. Yövymme Nuuksiossa teltoissa ja vietämme koulutustapahtumaa Earth Hour -hengessä. Kynttilät valaiset koko tapahtumaa ja  20:30 – 21:30 kokoonnumme iltanuotion ääreen näyttämään oman valomerkkimme maailmalle ilmaston hyväksi.

Meidän elämämme on ulkona

Kaikkien meidän on, vaikkei ulkoilu kuuluisikaan harrastuksiisi. Ilman hyvinvoivaa ja puhdas luontoa elämää ei ole ulkona, eikä sisällä. Pidetään yhdessä huolta siitä, että jätämme tämän upean maapallomme seuraaville sukupolville niin, että hekin voivat tulevaisuudessa nauttia Elämästä Ulkona!

Lisätietoja Earth Hour 2017 tapahtumasta saa heidän loistavilta sivuiltaan klikkaamalla tästä.