Scandinavian Outdoor / Helsinki Forum

Forum Kukontori

Avoinna

  • arkisin 10:00 - 20:00
  • lauantai 10:00 - 18:00
  • sunnuntai 12:00 - 18:00
  • Poikkeukset
  • Palvelemme 5.12.2018 klo 10-17
    Itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 olemme suljettuna

Sijainti

Scandinavian Outdoor myymälä /
Helsinki Forum

Sijainti

Myymälä sijaitsee kauppakeskus Forumin kolmannessa kerroksessa Kukontorilla Helsingin sydämessä. Forumin myymälään on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä ja autolle löytyy tilaa esimerkiksi Forumin omasta parkkihallista.

Monipuolinen ja runsas valikoima

Forumin lippulaivamyymälästämme löydät outdoor-alan suosituimmat brändit ja uusimmat huipputuotteet. Myymälässä on aina paikalla reilusti asiantuntevaa ja osaavaa henkilökuntaa valmiina auttamaan ja palvelemaan juuri sinua.

Yläkerrasta löydät näyttävän vaateosaston ja alakerrasta upean kenkä- ja retkeilyosaston.

Vaateosastolta löydät sesonkien mukaan vaihtuvan valikoiman huippubrändejä urbaaniin pukeutumiseen, ulkoiluun sekä retkeilyyn.

Alakerrasta ison osan haukkaa monipuolinen kenkäosastomme. Kenkäosastolta löydät ympäri vuoden laajan valikoiman vaelluskenkiä. Muu valikoima osastolla vaihtuu sesonkien mukaan. Tankkaamme ja täydennämme kenkäosastoa jatkuvasti. Näin ollen kokoja on aina hyvin saatavilla.

Alakerrasta löydät myös laajan valikoiman reppuja, rinkkoja ja retkeilytarvikkeita. Jos jotain tuotetta ei löydy valikoimastamme, niin meille on kunnia-asia palvella asiakasta mahdollisimman hyvin ja tilata puuttuva tuote.

Forumin myymälä 360°

Tutustu liikkeeseemme virtuaalisesti!
Voit liikkua edestakaisin ja katsella ympärillesi 360 asteen panoraamakuvien avulla.

Myyntipäällikkö Juha

Juhalla on pitkä työhistoria Forumissa. Uransa hän on aloittanut Yrjönkadulla Lassin Retkiaitassa. Nykyään hän toimii Forumin myymäläpäällikkönä ja meidän itäisen alueemme myyntipäällikkönä. Vapaa-aikansa Juha viettää mieluiten luonnossa joko perheen kanssa tai kaveriporukalla. Juha toteaakin, että luonnossa virkistyy ja mieli rauhoittuu.

Oma suosikkiretkeilykohde?

Kirkkonummelta löytyy monta mukavaa lähiretkeilykohdetta. Kauhalan retkeilyalue on ollut minulle tärkeä osa elämääni nuoresta pitäen. Siellä on hienoja jyrkkiä kallioita ja paljon eläimiä mitä seurata. Kauempaa mieleeni tulee Ruotsin tunturit. Ruotsiin on tullut tehtyä paljon upeita kalareissuja – alueeseen ei koskaan pääse kyllästymään.

Kaksi suosikkituotetta valikoimastamme?

Petzl Nao 2 ehdottomasti. Se on otsalamppujen kuninkaallinen. Nao 2 sopii hitaan miehen vauhdikkaisiin lajeihin. Toisena tuotteena Woolpowerin 400g villatakki. Kun kelit kylmenevät ja kylmä merituuli puhaltaa, niin Woolpower päällä saa aina mukavan lämmön päälle.

Pientarvikevastaava Jesse

Jesse on aloittanut työskentelyn meillä vuonna 2012. Nykyään Jesse toimii Forumissa pientarvikevastaavana. Jesse viettää mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon aikaa metsässä. Helsingin lähiretkeilykohteet hän tunteekin kuin omat taskunsa. Intohimokseen hän mainitsee perinne- ja primitiiviset erätaidot, paljasjalkakengät, risukeittimet, sekä skotlantilaiset kiltit. Jesse kirjoittaa myös blogia verkkokauppaamme.

Paras retkeilykohde?

Suosikkikohteeni on se minne laavuni pystytytän, mutta jos yksi paikka täytyy heittää niin Ketunraitti lähellä Lahnajärveä. Sieltä on hienoimmat ja karseimmat kokemukset.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ykkösenä Savotta Pena. Luotettava ja simppeli majoite. Toisena tulee Künzin risukeitin. Se on toimiva ja varma.

Sonja, kenkäosaston vastaava

Sonjan iloinen ja pirteä olemus on ollut tuttu näky Forumissa viimeiset kaksi vuotta. Nykyään Sonja toimii Forumissa kovan puolen vastaavana. Lapsuutensa ja nuoruutensa Sonja on viettänyt Ecuadorissa, missä Amazonin viidakko ja Andien vuoret herättivät hänen kiinnostuksena luontoa kohtaan.

Oma suosikkiretkeilykohteesi?

Pidän Etelä-Amerikasta, mutta maailmassa on vielä paljon nähtävää. Suosikkikohteeni on siellä missä on vuoria.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ehdottomasti Fjällräven Kajka. Jämäkkä, kestävä ja hyvä selkään. Toisena tulee Salomonin Speedcross. Ne ovat todella mukavat maastojuoksukengät.

Tervetuloa!