Helsinki Forum

Arkisin 10:00 - 20:00
Lauantai 10:00 - 18:00
Sunnuntai 12:00 - 18:00

Scandinavian Outdoor myymälä /
Helsinki Forum

Sijainti

Myymälä sijaitsee kauppakeskus Forumin kolmannessa kerroksessa Kukontorilla Helsingin sydämessä. Forumin myymälään on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä ja autolle löytyy tilaa esimerkiksi Forumin omasta parkkihallista.

Monipuolinen ja runsas valikoima

Forumin lippulaivamyymälästämme löydät outdoor-alan suosituimmat brändit ja uusimmat huipputuotteet. Myymälässä on aina paikalla reilusti asiantuntevaa ja osaavaa henkilökuntaa valmiina auttamaan ja palvelemaan juuri sinua.

Yläkerrasta löydät näyttävän vaateosaston ja alakerrasta upean kenkä- ja retkeilyosaston.

Vaateosastolta löydät sesonkien mukaan vaihtuvan valikoiman huippubrändejä urbaaniin pukeutumiseen, ulkoiluun sekä retkeilyyn.

Alakerrasta ison osan haukkaa monipuolinen kenkäosastomme. Kenkäosastolta löydät ympäri vuoden laajan valikoiman vaelluskenkiä. Muu valikoima osastolla vaihtuu sesonkien mukaan. Tankkaamme ja täydennämme kenkäosastoa jatkuvasti. Näin ollen kokoja on aina hyvin saatavilla.

Alakerrasta löydät myös laajan valikoiman reppuja, rinkkoja ja retkeilytarvikkeita. Jos jotain tuotetta ei löydy valikoimastamme, niin meille on kunnia-asia palvella asiakasta mahdollisimman hyvin ja tilata puuttuva tuote.

Forumin myymälä 360°

Tutustu liikkeeseemme virtuaalisesti!
Voit liikkua edestakaisin ja katsella ympärillesi 360 asteen panoraamakuvien avulla.

Sonja, kenkäosaston vastaava

Sonjan iloinen ja pirteä olemus on ollut tuttu näky Forumissa viimeiset kaksi vuotta. Nykyään Sonja toimii Forumissa kovan puolen vastaavana. Lapsuutensa ja nuoruutensa Sonja on viettänyt Ecuadorissa, missä Amazonin viidakko ja Andien vuoret herättivät hänen kiinnostuksena luontoa kohtaan.

Oma suosikkiretkeilykohteesi?

Pidän Etelä-Amerikasta, mutta maailmassa on vielä paljon nähtävää. Suosikkikohteeni on siellä missä on vuoria.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ehdottomasti Fjällräven Kajka. Jämäkkä, kestävä ja hyvä selkään. Toisena tulee Salomonin Speedcross. Ne ovat todella mukavat maastojuoksukengät.

Tervetuloa!