Naisten talviretkeilyilta by Luontohaaste @Tammisto

Tapahtumat
Julkaistu: 11/22/2019
Tammisto To 12.12.2019 klo. 20-22

Naisten retkeilyillat jatkuvat ja tällä kertaa innostutaan talviretkeilystä! Talvi tarjoaa upean mahdollisuuden syventää omia retkeilytaitoja ja rakastua pisimpään vuodenaikaamme.

MITÄ: Naisten talviretkeilyilta by Luontohaaste -blogi
MISSÄ: Scandinavian Outdoor Tammisto, Nilsaksenpolku 2, 01510 Vantaa
MILLOIN: To 12.12.2019 klo. 20:00 – 22:00
ILMOITTAUTUMINENhttp://bit.ly/talvitammisto
HINTA: tapahtuma on ilmainen

Talviretkeilyiltojen tarkoituksena on jakaa tietoa tarvittavista taidoista talvella retkeiltäessä, kannustaa turvallisen talviretkeilyn aloittamiseen ja tarjota mahdollisuus keskustella esiin nousseista kysymyksistä. Oletko joskus pohtinut millaista olisi retkeillä vuoden ympäri? Mitä varusteita tarvitsee mukaan talviretkelle? Entä miten pysyä lämpimänä 25 pakkasasteessa? Näistä ja paljon muusta keskustellaan illan aikana. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Talviretkeilyillan aiheita:

-Pukeutuminen ja varusteet
-Liikkuminen talviretkellä
-Talvikohteet lähellä ja kaukana
-Miten ja mitä pakata talviretkelle?
-Turvallisuus talviretkeilyssä

Naisten talviretkeilyiltaan ovat tervetulleita kaikki, retkeilykokemukseen ja taustaan katsomatta. Osallistuminen on maksutonta Elämää ulkona -klubin jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/talvitammisto

Talviretkeilyillan esiintyjät

Naisten talviretkeilyillassa puhumassa ovat Luontohaasteen Ella ja Kaisa. Luontohaaste kannustaa ihmisiä retkeilemään ja lähtemään matalalla kynnyksellä luontoon niin blogissa, kuin erilaisten tapahtumien ja retkeilykurssienkin muodossa.

Ella

Ella viihtyy yhtä lailla lähimetsässä kuin pitemmillä retkillä kauempana kotoa, kunhan luonto on lähellä. Retkeilyn kautta avautuu mahdollisuus tutkia sekä ympäristöä, että itseään. Retkeilyssä parasta onkin juuri sen tuoma vapauden tunne: saa olla täysin oma itsensä eikä ole vain yhtä oikeaa tapaa retkeillä. Talviretkeilyssä parasta on pienten lisähaasteiden kautta saavutetut elämykset. Talvisin luonto saa tuntemaan itsensä hyvin pieneksi ja yllättäen edessä avautuu kokonaan uusi, hiljainen taikamaailma.

Ella on koulutukseltaan erä- ja luonto-opas sekä sosionomi ja uskookin, että luonto tarjoaa elämysten lisäksi myös loistavat puitteet oppimiselle ja kasvamiselle.

Kaisa

Kaisa liikkuu monipuolisesti luonnossa retkeillen, juosten, kiipeillen, maastopyöräillen ja meloen. Retkeilyssä viehättää luonnossa rauhoittuminen, uusien upeiden paikkojen näkeminen, uusien taitojen oppiminen sekä itsensä ylittäminen niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ympärivuotiseen retkeilyyn kuuluvat niin lähiretket, kuin pohjoisen erämaissa vaellukset. Pidempi hiihtovaellus kuuluu jokaiseen talveen, sillä onhan talviretkeily niin uskomattoman hienoa!

Kaisa on koulutukseltaan fysioterapeutti ja eräopas. Kaisa haluaa innostaa ihmisiä liikkeelle luontoon, jotta jokainen voi löytää itseään inspiroivia tapoja retkeillä ja liikkua luonnossa.

Ilmoittautuminen: http://bit.ly/talvitammisto

Tervetuloa mukaan talviretkeilyiltaan samanhenkiseen seuraan!