Scandinavian Outdoor / Vantaa Tammisto

Kauppakeskus Tammiston Tähti

Avoinna

  • arkisin 10:00 - 20:00
  • lauantai 10:00 - 18:00
  • sunnuntai 12:00 - 18:00

Sijainti

Scandinavian Outdoor myymälä /
Vantaa Tammiston Tähti

Sijainti

Tammiston myymälä sijaitsee Tammistossa Valimotien varressa. Myymälämme edessä on reilusti parkkitilaa ja näin ollen omalla autolla saapuminen on tehty helpoksi. Tuusulanväylän bussipysäkit ovat aivan kivenheiton päässä, joten Helsingin tai lentokentän suunnasta on näppärä saapua myös julkisilla kulkuvälineillä.

Mahtava valikoima ja palveleva henkilökunta

Tammiston myymälämme sijaitsee yhdessä tasossa ja reilun 800m² pinta-ala takaa sen, että jokainen osasto on saanut mukavasti tilaa myymälässä.

Myymälässä on omat isot osastonsa asuille, jalkineille, retkeilytarvikkeille ja talvella laskettelulle. Erityisesti jalkineosasto ansaitsee maininnan. Jalkineita löytyy kymmenien metrien leveydeltä jämäkistä vaelluskengistä aina paljasjalkakenkiin.

Jokaisella osastolla olemme panostaneet siihen, että tuotteet ovat näyttävästi esillä ja tuotteita on helppo sovittaa ja testata. Scandinavian Outdoorilla on omat erikoismyyjänsä jokaiselle osastolle. Asioidessasi Tammiston myymälässämme saat varmasti aina asiantuntevaa palvelua.

Normaalin myymälän lisäksi Tammistossa on Haglöfs Brand Outlet. Brand Outlet on myymälämme sisällä ja sieltä löydät suuren määrän Haglöfsin tuotteita aina vähintään -30% alehintaan.

Iiro

Iiro on työskennellyt meillä kohta kolme vuotta ja hänestä on tullut vakiokasvo Tammiston myymälässämme. Talvisin Iiro viettää mahdollisimman paljon aikaa vuorilla lasketellen ja kesäisin häntä vetävät puoleensa eri retkeilykohteet ja surffirannat.

Suosikkilaskukohde?

Ehdoton suosikkini on Andermatt. Andermatista löytyvät loistavat takamaastot skinnailuun, sekä siellä on vähän muita laskijoita.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Osprey Aether 70. Reissasin rinkka selässäni puoli vuotta Etelä-Amerikassa. Aether istuu todella hyvin selkään, eikä paina tyhjänä paljoa. Toisena tuotteena nostan esiin Salomonin Quest Max 130:en monot. Huippupelit niin randolle kuin rinteeseenkin.