Toimitusaika

Tilausten normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää tilauksen tekemisestä, ellei tuotteessa tai ostoskorissa ole toisin määritelty.

Asennettavissa tuotteissa toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Tämä arvio sisältää tilauksen käsittelyajan meidän varastolla, sekä toimituksen Suomessa. Huomioithan, että Pohjois-Suomeen toimitukset kestävät yleensä lähemmäs 5 tai 6 arkipäivää.

Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu tai muuten tilaustavaraa, on lähetysaika noin 5-10 tai 10-14 työpäivää.

Tilausten käsittely voi hetkellisesti ruuhkautua esimerkiksi suurempien kampanjoiden aikana, jolloin toimitusajat ovat tavallista pidempiä. Myös esimerkiksi asennusta vaativat tuotteet, kuten suksipaketit, vaativat hieman pidemmän toimitusajan. Jos pakettisi on usean päivän myöhässä, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme tilanteen ja huolehdimme siitä, että saat tilauksesi mahdollisimman pian.

Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.  

Toimitustavat ja hinnat

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin Matkahuollon ja PostNordin noutopisteeseen.

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin Matkahuollon ja Woltin kotiinkuljetuksella.

Nouto myymälästä                                   Ilmainen
Matkahuollon noutopiste                        4,90€
PostNordin noutopiste                             4,90€
Postin noutopiste                                      5,90€
Matkahuollon Ovelle toimitus                9,90€
Woltin Ovelle toimitus                             9,90€
Postin Ovelle toimitus                              9,90€

Huolehditaan luonnosta

Voit valita jokaisen toimitustavan yhteyteen 3,50€ lisähintaan Uusiokäytettävän paketoinnin, jolloin tilaus pakataan RePack:lla. Kun palautat RePack-pakkauksen lähimpään kirjepostilaatikkoon käytön jälkeen, saat valita alennuskoodin seuraavaa ostoskertaa varten mihin tahansa RePack-verkoston kauppaan. Jos valitset Scandinavian Outdoorin alennuskoodin, saat -10% seuraavasta ostoksesta. Lue Repackista lisää.

Me toimitamme myös Ahvenanmaalle

Toimitusosoitetta ilmoittaessasi valitse maaksi Ahvenanmaa. Tällöin järjestelmä muuttaa tilauksen automaattisesti ALV-vapaaksi ja maksat paikallisen ALV:n noutaessasi tilauksen Åland Post:lta.

Toimitukset ulkomaille

Toimitamme tuotteita ympäri maailmaa. Tarkista toimitustavat, hinnat sekä toimitusaika-arviot ulkomaille täältä.
EU:n ulkopuolisissa tilauksissa vastaanottaja vastaa mahdollisista tulli- ja veromaksuista.

 


Tarkemmat tiedot toimitustavoista

Matkahuollon noutopiste
Toimitamme pakettisi valitsemaasi Matkahuollon pisteeseen: Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.
 
Nouto myymälästä
Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on valmiina noudettaviksi myymälässämme.
Pikanouto myymälästä
Arkisin klo 09.00 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa klo 11.00 jälkeen. Arkisin klo 14.00 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa klo 16.00 jälkeen. Huom. tuotteen pitää olla saatavilla heti myymälästämme, että voit valita tuotteelle pikanoudon. Pikanoudun voi valita valitsemalla Pikakäsittely.

PostNordin noutopiste
Toimitamme pakettisi valitsemaasi Postnordin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen mobiilisovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Postin noutopiste
Paketti toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseesi (Postin konttori tai pakettiautomaatti).
Paketin maksimikoko pakettiautomaatteihin 60cm x 36cm x 59cm ja/tai yli 25 kg.
Mikäli valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä tai paketti ei mahdu automaattiin kokonsa puolesta, Posti kääntää paketin noudettavaksi omasta postikonttorista.

Matkahuollon Ovelle toimitus
Tilauksesi toimitetaan suoraan kotiovellesi ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä tai sähköpostilla jakeluajan sopimiseksi. 

Postin Ovelle toimitus
Tilauksesi toimitetaan suoraan kotiovellesi ja Posti on yhteydessä vastaanottajaan ja sopii ajan, jolloin paketti toimitetaan.

Wolt kotiinkuljetus
Tilauksesi toimitaan jopa 2h kuluessa. Wolt kotiinkuljetus on valittavissa, jos haluamasi tuotetta löytyy Forumin, Tammiston tai Kuninkojan myymälästä tai Turun keskusvarastoltamme. Lisäksi toimitusosoitteen tulee sijaita 7,5 km säteellä lähetyspaikasta. Tilausta tehdessäsi voit valita aikaikkunan, milloin tilauksesi toimitetaan sinulle.