• EUR

  HUOM! Maksu laskutetaan euroissa. Muilla valuutoilla näytetyt hinnat ovat arvioita perustuen Euroopan Keskuspankin päivän valuuttakurssiin.


  • EUR
  • SEK kr
  • GBP £
  • USD $
  • AUD $
  • CAD $
  • CHF
  • CZK
  • DKK kr
  • JPY ¥
  • NOK kr
  • PLN
  • RUB руб

Ostoskorisi on tyhjä.

Maksutavat

Maksuturvan verkkomaksu

Maksuturva-palvelu

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Verkko-ostajan Palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla. Lue lisää Maksuturva-palvelun käytöstä.

Pankkien verkkomaksupainikkeet

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
https://www.maksuturva.fi

Klarna Lasku ja –Tili:

Klarna Lasku

Klarna Laskulla saat maksuaikaa 14 päivää. Voit siis tutustua tuotteeseen rauhassa. Mikäli päätät palauttaa tuotteen, niin lain mukaan asiakkaan on ilmoitettava palautuksesta tai vaihdosta 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun on vastaanottanut tuotteen. Katso tarkemmat ohjeet [Asiakaspalautuksesta](/asiakaspalvelu/asiakaspalautukset/).

Mitä tietoja Klarna tarvitsee?

- Klarna tarkistaa henkilötunnuksesi ja puhelinnumerosi avulla henkilötietosi ja vahvistaa tilauksen muutamassa sekunnissa. Mikäli Klarna ei voi vahvistaa tilausta pyydämme sinua valitsemaan maksutavaksi jonkin toisen vaihtoehdon.

Klarna Laskun maksaminen?

- Me lähetämme tilauksesi yhteydessä laskun.

- Tarkista laskusta eräpäivä, normaalisti sinulla on maksuaikaa 14 päivää

Klarna Laskun korko, viivästyskorko ja muut mahdolliset maksut

- Jos maksu myöhästyy, summaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 11,50 %.

Klarna Tilin maksaminen?

Tililaskut lähetetään postitse aina kuukauden loppupuolella ja niiden eräpäivä on seuraavan kuukauden alussa. Asiakkaan ensimmäinen tililasku lähetetään ostokuukauden jälkeisen kuukauden lopussa (jos teet tilauksen tammikuussa, saat siitä laskun helmikuussa.)


Klarna kulut

Maksutapa Minimisumma Korko Avausmaksu Laskutusmaksu
3 kk 100 € 0 % 9.9 € 3.95 €
6 kk 100 € 0 % 19 € 3.95 €
12 kk 100 € 0 % 29 € 3.95 €
24 kk 100 € 9.95 % 29 € 3.95 €
36 kk 100 € 9.95 % 29 € 3.95 €
1/24 0.10 € 22 % 0 € 3.95 €

Lue lisää Klarna-laskun ehdoista.

Paypal:

PayPal Logo

PayPal tallentaa ja suojaa luottokortin tiedot, jolloin sinun ei tarvitse syöttää tietoja erikseen ostoksia tehdessäsi. PayPal-tililläsi ei tarvitse olla rahaa tehdäksesi ostoksia, vaan voit liittää maksukortin tiliisi. Maksu tapahtuu samalla tavalla riippumatta siitä oletko liittänyt kortin tiliisi vai siirtänyt rahaa PayPal-tilillesi. Käyttäjä vahvistaa kunkin maksun sähköpostiosoitteella ja salasanalla. PayPal-maksut ovat kuluttomia riippumatta siitä käytätkö tiliin sidottua maksukorttia tai PayPal-tiliäsi.

PayPal-tilauksissa on käytettävä samaa toimitusosoitetta jonka olet rekisteröinyt PayPal-tilillesi.

Lisätietoja PayPal maksutavasta löydät täältä.