Ursuit AWS Lady -puku 4-tex

870,00 €
Sisältää ALV 24 %

Koko XS

  • XS
  • S
  • M
  • L
Tarvitsetko apua koon valinnassa?

Saatavuus Punainen/XS

Lähetysaika verkkokaupasta 5-10 työpäivää

Naisten monipuolinen ja kulutuskestävä pelastuspuku vesilajeihin, erityisesti istuvassa asennossa!

Ursuit AWS Active Watersport Suit Lady - Naisille melontaan, jollapurjehdukseen ja muuhun istuvassa asennossa suoritettavaan harrastamiseen erityisesti suunniteltu pukukokonaisuus. Yksinkertaistetussa ratkaisussa on turhat ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen ja kuivana pysymiseen.

Puvussa on erityisesti otettu huomioon käyttötarkoituksen mukaisesti puvun selkäosan ja etuosan mittasuhteiden rakenteelliset vaatimukset, jotka istuma-asento aiheuttaa.

Materiaali: vesihöyryn läpäisevä ja samalla vesitiivis 4-Tex®.

Saumarakenne: kaksoisommel, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100 % tiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.

Heijastimet: runsaat ja oikeisiin kohtiin sijoitetut heijastimet varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Heijastimet on valmistettu 3M:n kehittämästä laivavarustedirektiivin mukaisesta ohuesta ja kestävästä heijastinnauhasta.

Kaulamansetti: kuvioitua 2,5 mm Super-Stretch-neopreenia. Pukemisen helpottamiseksi kumipinta on kaulamansetin päällyspuolella.

Rannemansetit: molemmin puolin nylonilla päällystettyä 2,5 mm Super-Stretch-neopreenia. Helppo pukea ja riisua. Neopreeni myös lämmittää ranteita kylmässä.

Lämpöhuppu ja -käsineet: 3 mm neopreenihuppu suojaa päätä veden kylmyydeltä. Käsineet ovat 5-sormiset ja valmistettu 3 mm neopreenista. Polvi- ja takamusvahvikkeet.

Retki-lehti testasi kuiva- ja pelastuspukuja numerossa 2/2011. Ursuit AWS 4-Tex -puvusta sanottua: “soveltuu monipuoliseen ulkoiluun. Polvissa ja takapuolessa on vahvikkeet ja uusi herkempi vetoketju kulkee kahteen suuntaan. AWS 4-Tex on edullinen vaihtoehto turvallista, kestävää ja monikäyttöistä pukua etsivälle ulkoilijalle. Yksinkertaiset ratkaisut on toteutettu tinkimättömän laadukkaasti ja hyvistä materiaaleista.”