Raisio Kuninkoja

Kuninkojankaari 1, 20320 Turku
Puhelin +358 10 3970 560
17,04 snt/min + 8,28 snt/puh

Aukioloajat

Arkisin
10-20
Lauantai
10-18
Sunnuntai
12-18

Kuninkojan myymälämme löydät Raisiosta heti Ikean vierestä. Myymälän edessä on oma parkkipaikka, joten omalla autolla on helppo saapua paikan päälle. Tiloiltaan Kuninkojan myymälä on yksi isoimmistamme. Neliöitähän löytyy reilut 1000m², niinpä jokaiselle osastolle riittää mukavasti tilaa.

Myymälään sisälle astuessasi suuri ja laaja vaateosasto kiinnittää varmasti huomiota. Vaateosastomme palvelee niin aloittelevaa retkeilijää, vuoristossa viihtyvää kokeneempaa vaeltajaa kuin urbaania kaupungissa liikkujaakin, purjehtijoita unohtamatta. Vaatevalikoimaa uudistamme vuodenaikojen mukaisesti ja valikoimistamme löytyykin aina kauden kuumimmat uutuudet, parhaimmilta brändeiltä.

Myymälämme on jaettu selkeisiin osastoihin, joista on helppo löytää haluamansa tuotteet. Naisten ja miesten vaatteet löytyvät omilta puoliltaan. Myymälän oikean puolen takanurkasta löydät laajan jalkineosastomme, josta löydät aina kauden uusimmat jalkinemallit. Myymälän vasemmalle puolelle johtavalta oviaukolta aukeaa iso retkeilyosastomme. Retkeilyosastolle avaamme myös talvikaudelle suksiosastomme.