Repack – ekologinen pakkausvaihtoehto

Toimitamme kaikki yli 149 euron tilaukset ilmaiseksi ekologisessa RePack-pakkauksessa! Helmikuun ajan tarjoamme Elämää Ulkona klubilaisille Repackin ilmaiseksi myös alle 149 euron tilauksissa. 

RePack on yksinkertainen tapa vähentää pakkausroskaa. Se on vaihtoehto kertakäyttöpakkaukselle, sillä se on suunniteltu kestämään vähintään 20 käyttökertaa. RePackin käyttö on helppoa ja palkitsevaa: palauttamalla vähennät kertakäyttöpakkausten määrää ja säästät rahaa.

Tavallisen, roskaksi muuttuvan pahvilaatikon tai paperipussin sijaan voit valita tilauksesi pakkaustavaksi myös RePack-pakkauksen. Alle 149,00 euron arvoisen tilauksen yhteydessä RePackin käyttö maksaa sinulle 3,50 € ekstraa. Helmikuun ajan tarjoamme kaikille Elämää Ulkona klubilaisillemme mahdollisuuden kokeilla Repack-pakettia ilmaiseksi. Edun saat kun kirjaudut sisään klubitilillesi ja tilausta tehdessä valitset toimituksen Repack-paketissa. 

Kun lähetät tyhjän RePack-pakkauksen takaisin Postissa, saat alekoodin Scandinavian Outdooriin tai mihin tahansa haluamaasi RePack-pakkauksia käyttävään verkkokauppaan! Jos RePack-paketissa tilaamasi tuote ei mahdu isoimpaan RePack-pakkaukseen, palautamme RePack-maksun.

Kuinka toimin?

  • Tilaa tuotteet meiltä ja valitse RePack-toimitus
  • Nouda tilauksesi, avaa paketti ja irrota osoitekortti
  • Taittele RePack-pakkaus ohjeiden mukaisesti ja sulje se liimaamalla Repack-tarranauha
  • Vie RePack kirjelaatikkoon
  • Saat sähköpostissa linkin, josta voit valita mihin RePack-kauppaan haluat alennuksen. Alennus on liikkeestä riippuen joko euromääräinen tai prosenttimääräinen
  • RePack-paketti jatkaa ekologista työuraansa

Lue lisää RePackista.