Varusteinfo partiolaisten vanhemmille @Tampere

Ratinan kauppakeskus 3. krs., Tampere 19.11.2019 klo. 19.30-21.30

R-arvo? Vesipilariarvo? Extreme-lämpötila? RET?

Jos oheiset ominaisuudet aiheuttavat sinulle, arvoisa partiovanhempi, enemmän pelonsekaisia tuntemuksia kuin valaistumisen kokemuksia, tule mukaan Scandinavian Outdooorin partiolaisten varusteinfoon! Illan tarkoituksen on kahden pitkänlinjan partiolaisen ja Outdoor-asiantuntijan voimin antaa vanhemmille työkaluja eri-ikäisten partiolaisten varusteiden valintaan.

MITÄ: Varusteinfo partiolaisten vanhemmille
MISSÄ: Scandinavian Outdoor Tampere, Vuolteenkatu 1, Tampere
MILLOIN: Ti 19.11.2019 klo. 19:30 – 21:30
HINTA: tapahtuma on ilmainen

Ilmoittaudu tästä linkistä: http://bit.ly/partiotampere

Illan teemoja ovat muun muassa:

– Kerrospukeutuminen: eri kerroksiin sopivat tuotteet ja niiden ominaisuudet, kuorivaatteiden ominaisuudet selkokielellä selitettynä
– Makuupussin ja -alustan valinta: suosituslämpötilat, untuva vai kuitu, R-arvo
– Rinkka: rinkan valinta ja sen käyttö
– Puukko: miksi, millainen ja huolto-ohjeet

Illan päätteeksi varaamme aikaa myös keskustelulle ja myös kiperät kysymykset illan aikana ovat lämpimästi toivottuja!

Varusteinfon teille antavat:
Ilona

Ilona on harrastanut partiota viimeiset 15 vuotta, jonka aikana hän on kasvanut pienestä partiolaisesta partiojohtajaksi. Partiourallaan Ilona on ehtinyt retkeilemään ja kisailemaan monissa olosuhteissa eri-ikäisenä, kokenut miltä tuntuu kun vaatteet kastuu ja oppinut kantapään kautta valitsemaan oikeita tuotteita oikeisiin olosuhteisiin. Ilonalla on vahva tekstiilien tuntemus ja hän osaa antaa hyvät vinkit oikeisiin materiaalivalintoihin sekä laadukkaisiin tuotteisiin.
Katja

 

Katja on varustetuntija, seikkailukasvattaja, partiolaisten äiti ja pitkän linjan partiolainen itsekin. Katja osaa neuvoa valitsemaan oikeat varusteet niin viikonlopun retkelle, pitkille leireille kuin vaativammallekin vaellukselle. Katja on laatinut ja seurannut partiolaisten pakkauslistoja niin Suomessa kuin maailmalla, metsässä, tuntureilla kuin vesilläkin. Katja itse on vilukissa, mutta hyvien varusteiden avulla nautiskelee ulkona seikkailusta myös paukkupakkasilla.

Tervetuloa mukaan!

Imoittaudu tästä: http://bit.ly/partiotampere

Terveisin Ilona ja Katja sekä muut ulkoilun asiantuntijat.

Kategoria: Tapahtumat
Julkaistu: 8.11.2019