Scandinavian Outdoor / Tampere Stockmann

Osoite

Avoinna

  • arkisin 9:00 - 20:00
  • lauantai 9:00 - 19:00
  • sunnuntai 11:00 - 18:00
  • Poikkeukset
  • Myymälämme aukioloajat ovat samat kuin Tampereen Stockmannin aukioloajat.

    30.4.tiistai vapunaatto klo 9–18
    1.5. keskiviikko vapunpäivä olemme suljettuna

Sijainti

SCANDINAVIAN OUTDOOR TAMPERE STOCKMANN


Loistava sijainti – Keskellä Tamperetta

Myymälä löytyy Stockmannin kolmannesta kerroksesta infopisteen välittömästä läheisyydestä. Hämeenkadulla sijaitsevalle Stockmannille on loistavat yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla ja autolla saapuville löytyy parkkitilaa tavaratalon parkkihallista. Parkkihallista on suora pääsy Stockmannille asiakashisseillä tai portaikon kautta.Asiantunteva palvelu ja laaja valikoima

Tampereen myymälästämme löydät laadukkaan valikoiman ulkoilu- ja retkeilyvaatteita sekä varusteita outdoor-alan huippubrändeiltä. Ulkoilun asiantuntijamme auttavat mielellään asiakkaita valitsemaan juuri oikeat vaatteet ja varusteet jokaisen uniikkeihin käyttötarkoituksiin. Myymälästämme löytyy vinkkejä niin kokeneelle retkeilijälle kuin aloittelevalle ulkoilijalle.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy ulkoilu- ja retkeilyvaatteiden brändikirjon lisäksi myös erinomainen kattaus retkeilyvarusteita makuupusseista, -alustoihin, keittimiin ja navigointilaitteisiin. Reput ja rinkat ovat muiden varusteiden tapaan hyvin edustettuna varusteosastomme puolella.

Kenkäosasto tarjoaa laajan skaalan vaihtoehtoja ulkoiluun ja retkeilyyn. Kenkäosastoltamme löydätte laadukkaat vaelluskengät, vauhdikkaat polkujuoksukengät ja vaikkapa käytännölliset paljasjalkakengät. Kenkien valinnassa asiakkaitamme opastavat ulkoilun asiantuntijamme, joilta löytyy erinomaiset vinkit sopivien kenkien valintoihin.Koko myymälämme henkilökunta toivottaa teidät erittäin lämpimästi tervetulleeksi Stockmannin kolmanteen kerrokseen tutustumaan ulkoilun maailmaan!

Eeva-Maija, myymäläpäällikkö

Eeva-Maija on työskennellyt Tampereen myymälässämme sen avaamisesta lähtien. Eeva-Maija toimii Tampereen myymälän myymäläpäällikkönä. Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Kotoisin hän on Oulusta, joten pohjoisen kohteet ovat tulleet tutuiksi hänelle pienestä pitäen.

Oma suosikkiretkeilykohde?

Omaksi suosikiksi nostan ehdottomasti Seitsemisen kansallispuiston. Todella monimuotoinen paikka. Löytyy aarniometsää, suota ja talousmetsää. Upea paikka! Toiseksi kohteeksi haluan nostaa Riisitunturin kansallispuiston. Hieno paikka, hienot maisemat. Kansallispuistoksi mielestäni hyvä paikka – läpikoluamaton ja rauhallinen.

Nosta pari suosikkituotetta myymäläsi valikoimasta?

Ensimmäisenä mieleen tulee Trangian perusmallin kaasuversio. Se on toimintavarma ja helppokäyttöinen. Trangia on kulkenut rinkassani jo yli viisi vuotta ja huonoa päivää sen kanssa ei ole tullut vastaan. Toisena tuotteena haluan nostaa Sastan Anton sarkahousut. Ne istuvat loistavasti jalkaan. Taskuja on myös joka lähtöön.

Katja, Tuotevastaava

Katja on kuulunut Tampereen myymälämme vahvuuteen alusta asti. Katja vastaa Tampereella siitä, että myymälän jokainen osasto on kunnossa ja tuotteita löytyy tarpeeksi hyllystä. Katjan ehdoton vahvuus on vahva tietämys lajista kuin lajista. Hän on pienestä pitäen kuulunut partioon ja onpa useampi vuosi vierähtänyt Alpeillakin. Nykyään Katjan ehdoton ykkösharrastus on suunnistus, jota hän harrastaa ympäri vuoden. Katja nauttii mielellään myös luonnossa retkeilystä perheensä kanssa. Viime talvina Katja on innostunut retkiluistelusta jota hän pyrkiikin harrastamaan mahdollisimman paljon talven aikana.

Suosikkiretkeilykohde?

Uudet kohteet kiinnostavat minua enemmän, joten vahvaa suosikkia ei löydy. Nautin karttojen tarkastelemisesta ja uusien kohteiden etsimisestä. Seuraavana kohteena minulla on mielessäni Ruotsin suurtunturit.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ehdottomasti Seal Skinsin Thin-sukat! Seal Skinsien avulla jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä.

Toisena tuotteena esiin nostan Petzl Nao 2:n. Täytyy sanoa, että yllätyin, kuinka paljon valoa tästä otsalampusta lähtee. Reaktiivisen valon teho riittää läpi yön, testattu suunnistaessa!

Anette

Anetella on pitkä historia Scandinavian Outdoorissa. Hän aloitti meillä työskentelyn vuonna 2007 TET-harjoittelijana Porissa. Kun vuonna 2012 avasimme Tampereen myymälämme, Anette siirtyi samalla Tampereen myymälän vahvuuteen. Anetella on vahva partiotausta, kuten monella muullakin meidän työntekijöistämme. Partiotoiminnassa hän on ollut mukana seitsenvuotiaasta lähtien ja partio on edelleen tärkeä osa hänen elämäänsä.

Paras reissukokemuksesi?

Partion kanssa olen päässyt mukaan monelle makealle Jamboreelle. Olen ollut mukana vuosina 2007 ja 2011. Varsinkin vuoden 2007 Englannin Jamboree oli todella hieno kokemus. Teimme road tripin bussilla sinne ja takaisin. Jamboreella hienointa on tavata samanhenkisiä partiolaisia ympäri maailmaa!

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Nytkin jalassa olevat Fjällräven Keb Trouserit. Erittäin toimivat, täydelliset työhousut.

Toisena tuotteena nostan esiin Osprey Talon 22 -repun. Osprey on kevyt ja monikäyttöinen ja siinä on hyvät yksityiskohdat. Talon 22 on ollut minulla mukana monilla reissuilla ja päiväretkillä.