Vaellustarinoita Lapista — tunnelmia yksinvaelluksilta @Forum, Helsinki

Tapahtumat
Julkaistu: 2/13/2020

Oletko miettinyt millaista olisi lähteä yksin vaellukselle? Tai millaista on ylipäätänsä olla vaelluksella? Järjestämme TI 10.3. Helsingin Forumin myymälässämme tarinaillan, jossa on tarjolla kolme hyvin erilaista esitystä yksinvaelluksilta Lapista.

MITÄ: Elämää Ulkona –ilta: Vaellustarinoita Lapista
MISSÄ: Scandinavian Outdoor Forum, Yrjönkatu 29, 00100 Helsinki
MILLOIN: Ti 10.3. klo. 20:00 – 22:00
HINTA: Tapahtuma on ilmainen

Ilmoittautuminenhttp://bit.ly/tarinailta

Illan aikana on luvassa kolme vaellustarinaa ulkoilun asiantuntijoiltamme valokuvien kera esitettynä rennossa ilmapiirissä. Jokaisen tarinan esitys kestää n. 30-45 minuuttia, jonka jälkeen on varattu aikaa vapaalle keskustelulle. Tarjoamme myös illan aikana pientä purtavaa ja juotavaa, joten kannattaa ottaa oma kuppi tai kuksa mukaan, roskien vähentämiseksi.

Illan esiintyjät:

Max — ulkoilun asiantuntija, Forum/Helsinki:

Tervetuloa kuuntelemaan muistoja minulle tärkeästä retkestä. Kerron kokemuksistani kuukauden omavaraisesta vaelluksesta Norja-Ruotsi rajaa pitkin. Siitä kun yrittää päästä irti arjen mukavuuksista ikävöiden niitä lopulta. Tavoitellen sekä välttäen tylsyyttä, jotta ihmiset tuntuvat pelkäävän nykypäivänä. Olen kotona retkellä. Muun ajan kärsin koti-ikävää.

Heidi — ulkoilun asiantuntija, Kuninkoja/Turku

Kaivattiin kuulemma yhden vähän vähemmän parrakkaan näkökulmaa yksinretkeilyyn.

Iso osa retkeilyhistoriaani on ollut sooloilua, mm. Brittein saarilla, Alpeilla (TMB), ja Skandeissa. Viimeisin reissuni suuntautui UKK-puistoon, jossa kiersin sen erämaaosia noin 10 vrk ajan melko kevyin varustein. Yksinretkeilevät naiset saavat osakseen omituisen paljon ihmettelyä, ja haluankin osaltani hälventää ennakkoluuloja sekä rohkaista kokeilemaan kuinka palkitsevaa yksinretkeily voikaan olla!

Caj — sisällöntuottaja, Lukkosepänkatu/Turku

Kerron n. viikon mittaisesta retkestäni Hammastunturin erämaa-alueelle. Olin ensimmäistä kertaa yksin hiihtovaelluksella. Suunnitelmani oli aluksi tehdä valokuvaamiseen ja pilkkimiseen keskittynyt reissu, mutta lopulta huomasinkin tekeväni jotakin aivan muuta. Sydämeni tuntee olevansa kotonaan Lapin erämaissa, mutta yksinäisyyden voittaminen ei ollutkaan tällä kertaa niin helppo tehtävä, kuin olin odottanut.

Esittelen samalla itse tuunamani ahkion vetolaitteineen ja voin kertoa käyttämistäni varusteista.

Ilmoittautuminenhttp://bit.ly/tarinailta

Tervetuloa mukaan samanhenkiseen seuraan viettämään mukavaa iltaa!