Ulkoilun asiantuntijat Iida ja Kai esittelevät reppuvalikoimaamme

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 8/2/2018

Lämpimät kesäkelit hellivät meitä vielä, mutta koululaisilla ja opiskelijoilla alkavat kohta jo lukujärjestykset täyttymään. Varmasti myös monet työssä käyvät ovat miettineet uuden repun hankintaa.

Repun hankinnassa kannattaa miettiä käyttötarkoitusta. Liian isoa reppua ei kannata ostaa, jos taas reppuun on tarkoitus pakata paljon tavaraa, kannattaa kantolaitteeseen kiinnittää erityistä huomiota.

Kun ostaa itselleen oikeanlaisen repun, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista, palvelee se tarkoitustaan pitkään.

Kävimme vierailemassa Turun Hansa-Torin myymälässämme. Valitsimme Iidan ja Kain kanssa muutaman repun, jotka soveltuvat ulkoilun lisäksi hyvin myös vaikkapa koululaiselle tai opiskelijalle.

Haltilta on tullut markkinoille hieno retro-tyylinen reppu. Haltin Jussi -reppu soveltuukin hyvin urbaaniin käyttöön, kuten koulurepuksi.

Repussa on erillinen läppäritasku, johon mahtuu maksimissaan 15″ kannettava tietokone. Tasku on myös irroitettavissa.

Päätaskujen läpät ovat kiinni soljilla. Kiinnitysmekanismi näyttää hankalalta, mutta solkien alla onkin kätevät magneetit. Kansitaskut saa magneettien avulla nopeasti auki ja kiinni.

Savotta Jääkäri S -reppu on monelle retkeilijälle tuttu näky. Reppu tunnettiin aiemmin nimellä Minijääkäri.

Reppu soveltuu kuitenkin mainiosti myös kaupunkikäyttöön. Laadukkaat materiaalit, kuten 1000D Cordura -kangas kestävät pitkään. Savotta Jääkäri S -mallia on saatavilla vihreällä ja mustalla värillä.

Repun ympärillä on PALS/MOLLE -nauhat, jotka mahdollistavat repun laajentamista lisätaskuilla. Lenkkeihin on myös helppo kiinnittää vaikkapa juomapullo.

Jack Wolfskin Jack.Pot De Luxe -reppu tarjoaa monipuolisista taskuista pitävälle käyttäjälle mielenkiintoisen vaihtoehdon. Miellyttävästi muotoiltu ja pehmustettu Snuggle Up Plus -kantojärjestelmä antaa mukavuutta repun kantajalle.

Reppuun mahtuu omiin taskuihinsa 17″ läppäri sekä 10″ tabletti. Repussa on myös integroitu sadesuoja, joka pitää koulukirjat ja elektroniikan suojassa kastumiselta.

Iidalla on tässä selässään Haglöfsin Särna -reppu. Reppu löytyy Ink-sinisen lisäksi myös oranssilla värillä. Repun materiaalina on bluesign-hyväksytty 500 denierin Oxford-polyamidikangas, joka on käsitelty vettähylkiväksi fluorihiiliyhdisteitä sisältämättömillä kemikaaleilla. Repun sisällä on myös pehmustettu tasku maksimissaan 13″ läppärille tai tabletille.

Ospreyllä on hyvä vaihtoehto isomman repun tarvitsijalle. Osprey Palea 26 Women’s on erityisesti naisille suunniteltu reppu verkkoselkämyksellä. Tuulettuvan selkämyksen ansiosta reppu soveltuu hyvin myös polkupyöräilijöille.

Käteviä yksityiskohtia täynnä olevasta repusta voisi mainita vaikkapa pehmustetun läppäriosaston, irroitettavan lantiohihnan, venyvät verkkosivutaskut sekä itsestään seisovan rungon. Väreinä löytyy oranssi ja musta.

Hiukan ehkä miehisistä tuotteistaan tuttu Savotta on valmistanut myös repun, joka näyttää äkkisilmäyksellä naisten design-repulta. Tämä Savotta 101 on myös Iidan lempireppu.

Deuterilta löytyy miehille Futura 28 ja naisille Futura 26 SL -reput. SL-mallissa on selkämys miesten mallia lyhyempi ja kantohihnat ovat muotoiltu paremmin naisille sopiviksi.

Laadukkaasta repusta löytyy mm. ilmava verkkoselkämys, iso takaosan stretch-tasku, vetoketjulliset lantiovyötaskut sekä sadesuoja.

Tervetuloa tutustumaan myymälöihimme ja verkkokauppaan laajaan reppuvalikoimaamme. Oikean repun valinnassa apua tarjoaa ulkoilun asiantuntijamme sekä asiakaspalvelumme.

Kiitoksia Iidalle ja Kaille reppujen esittelystä.