Scandinavian Outdoor / Turku Hansa

Osoite

Avoinna

 • arkisin 9.00-20.00
 • lauantai 10.00-19.00
 • sunnuntai 12.00-18.00
 • Poikkeukset
 • Myymälämme on muuttanut Hansakorttelin 3. kerroksesta keskeisempään paikkaan ensimmäiseen kerrokseen, Thaliatorilta Hansatorille johtavan käytävän varrelle.

  Loppuvuoden poikkeavat aukioloajat:

  Black Friday 23.11. klo 7 - 20
  Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu
  Jouluaattona 24.12. suljettu
  Joulupäivänä 25.12. suljettu
  Tapaninpäivänä 26.12. klo 12 - 18
  Uudenvuodenaattona 31.12. klo 9 - 20

  Lämpimästi tervetuloa!

Sijainti

SCANDINAVIAN OUTDOOR HANSAKORTTELI
Tervetuloa tutustumaan uuteen myymäläämme!


Loistava sijainti – Keskellä Turkua

Uusi n. 500m2 myymälämme sijaitsee Turun keskustassa Kauppakeskus Hansassa, Hansakorttelin ensimmäisessä kerroksessa. Myymälämme löydät helpoiten saapumalla Hansakorttelin kauppakeskukseen kauppatorin puolelta, Svenska Teatterin viereisestä sisäänkäynnistä (Aurakatu 10). Myymälämme sijaitsee kauppakeskuksen sisällä, Hansatorille johtavan käytävän varrella.

Asiantunteva palvelu ja laaja valikoima

Turun Hansakorttelin myymälästämme löydät laadukkaan valikoiman ulkoilu- ja retkeilyvaatteita sekä varusteita outdoor-alan huippubrändeiltä. Ulkoilun asiantuntijamme auttavat mielellään asiakkaita valitsemaan juuri oikeat vaatteet ja varusteet jokaisen uniikkeihin käyttötarkoituksiin. Myymälästämme löytyy vinkkejä niin kokeneelle retkeilijälle kuin aloittelevalle ulkoilijalle.

Myymälämme jakaantuu kahteen kerrokseen. Sisälle astuessasi saavut myymälämme ylempään kerrokseen. Ylemmästä kerroksesta löydät mm. aina sesongin mukaiset huippubrändien ulkoiluvaatteet, asusteet sekä reput.

Myymälämme alemmasta kerroksesta löydät mm. lastenvaateet, kenkäosaston, partiotuotteet sekä laajan valikoiman retkeilyvaatteita sekä -varusteita. Sovituskopit löytyvät myös alemman kerroksen keskivaiheilta.

Alakerran kenkäosastolta löydät aina laajan valikoiman ajankohtaisia huippubrändien jalkineita. Sovitusta varten meillä on tarjolla myös erikokoisia sukkia.

Retkeilijöille löytyy hyvä valikoima rinkkoja, makuupusseja ja -alustoja, vaatteita sekä retkeilyvarusteita.

Talvella alakerrasta löytyy myös hiihtokauden uusimmat laskettelu- ja hiihtoasut.

Kattavan retkeilyvaatevalikoiman lisäksi ammattilaiset voivat hoitaa vaatteiden vahauksen puolestasi.

Perheen pienempiäkään ei ole unohdettu. Alakerrasta löytyy lapsille oma vaateosasto, josta löytyy aina ajankohtaiset uutuudet myös nuoremmille ulkoilijoille.Myymälämme henkilökunta toivottaa teidät erittäin lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan uuteen myymäläämme Turun Hansakortteliin!Mikko

Mikon kasvot ovat tulleet tutuiksi Turun Partiovarusteessa asioineelle asiakkaille jo pidemmän ajan. Mikko on nimittäin kuulunut yrityksemme kalustoon jo viimeiset viisitoista vuotta. Pääsääntöisesti hän on työskennellyt Turun Partiovarusteen myymälässä, mutta onpa hän Turun vuosien välissä ollut muutaman vuoden Tampereen myymälämme myymäläpäällikkönäkin.

Vapaa-ajasta puhuttaessa Mikko toteaa että hän retkeilee mahdollisimman paljon ja hyödyntää viikonloput mahdollisimman hyvin päästäkseen luontoon. Mikko on vahvasti osana Tuskaretket Ry:tä, jossa ideana on tehdä lyhyitä retkiä mahdollisimman usein, kun mahdollisuutta pohjoisen-reissuun ei ole. Yhdessä he ovat Tuska-porukalla mm. uineet Ahvenanmaalta Turkuun sekä tehneet lukuisia parin yön retkiä Turun lähistölle. Joskus teemana on ollut retkeily 40-luvun varusteissa, joskus taas matkaa on tehty resiinalla.

Suosikkiretkeilykohde?

Lähiretkeilykohteena suosikkini on Kuhankuno. Se sijaitsee lähellä kotiani ja sinne pääsee näppärästi jopa bussilla! Kuhankuonnon luonto on myös mieleeni. Sieltä löytyy mukavasti pieniä järviä, soita, pitkospuita ja kallioita. Täydellinen lähiretkeilypaikka.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ehdoton tämän hetken suosikkini ovat Sastan Jero -housut. Ne istuvat hyvin ja taskut ovat sopivissa paikoissa. Sastat toimivat myös hyvin työhousuina! Toisena tuotteena ehdottomasti Gloryfyn G3 lasit. Ne ovat olleet viime vuosina kovassa käytössä. Lasit kestävät melkein mitä vaan ja linssejä vaihtamalla pärjää kelissä kuin kelissä.

Katja, Myymäläpäällikkö

Katja on ollut meillä hommissa vuodesta 2013. Uransa Scandinavian Outdoorilla hän aloitti Turun Läntisenkadun myymälässä ja Kunkun kautta hän on siirtynyt Hansan myymäläämme myymäläpäälliköksi. Urheilukaupasta Katjalta löytyy vankka yli 20 vuoden kokemus. Katja on parhaimmillaan vaatepuolella ja löytääkin varmasti sopivat vaatteet jokaiselle. Luonnossa liikkuminen on Katjalle tärkeä osa elämää.

Suosikkikohde?

Teijon kansallispuisto on yksi lempikohteistani tällä hetkellä. Kohteeseen on helppo saapua ja reitit ovat aivan mahtavat! Bonuksena kansallispuiston alueelta löytyy paljon hienoja tulipaikkoja, sekä laavuja ja puuhuolto toimii hyvin. Olemme myös vuokranneet Matildajärveltä lapseni kanssa veneen ja käynyt kalastamassa!

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Peak Performancen Helium Hood -untuvatakki – Todella kevyt ja lämmin takki! Toimii ihan sellaisenaan tai sateella kuoritakin alla. Muodikas vaate niin kaupungissa kuin retkelläkin. Toisena mieleeni tulee Devoldin Hiking -alusasusarja. Hiking sopii täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön, erinomainen setti aina juhannuksesta tammikuun pakkasille!