Scandinavian Outdoor / Turku Hansa

Osoite

  • Poikkeukset
  • Avoinna 19.9.2018 klo 20.00 asti. Muutamme uusiin tiloihin Hansakorttelissa 20.9. alkaen.

Sijainti

SCANDINAVIAN OUTDOOR HANSA-TORI
Tervetuloa tutustumaan uuteen myymäläämme!


Loistava sijainti – Keskellä Turkua

Uusi myymälämme sijaitsee Turun keskustassa Kauppakeskus Hansassa, Hansatorin toisessa kerroksessa. Myymälään on helppo saapua kävellen, pyörällä, julkisilla kulkuvälineillä sekä autolle löytyy tilaa esimerkiksi Stockmannin parkkihallista.Monipuolinen valikoima

Hansatorin uutuutta kiiltelevästä myymälästä löydät outdoor-alan suosituimmat brändit ja tuotteet. Myymälässä olemme panostaneet näyttävään vaateosastoomme sekä kattavaan jalkineosastoomme. Löydät tottakai Hansasta myös hyvän valikoiman reppuja, rinkkoja ja retkeilytarvikkeita. Jos jotain tuotetta ei löydy valikoimastamme, niin meille on kunnia-asia palvella asiakasta mahdollisimman hyvin ja tilata puuttuva tuote.


Mikko

Mikon kasvot ovat tulleet tutuiksi Turun Partiovarusteessa asioineelle asiakkaille jo pidemmän ajan. Mikko on nimittäin kuulunut yrityksemme kalustoon jo viimeiset viisitoista vuotta. Pääsääntöisesti hän on työskennellyt Turun Partiovarusteen myymälässä, mutta onpa hän Turun vuosien välissä ollut muutaman vuoden Tampereen myymälämme myymäläpäällikkönäkin.

Vapaa-ajasta puhuttaessa Mikko toteaa että hän retkeilee mahdollisimman paljon ja hyödyntää viikonloput mahdollisimman hyvin päästäkseen luontoon. Mikko on vahvasti osana Tuskaretket Ry:tä, jossa ideana on tehdä lyhyitä retkiä mahdollisimman usein, kun mahdollisuutta pohjoisen-reissuun ei ole. Yhdessä he ovat Tuska-porukalla mm. uineet Ahvenanmaalta Turkuun sekä tehneet lukuisia parin yön retkiä Turun lähistölle. Joskus teemana on ollut retkeily 40-luvun varusteissa, joskus taas matkaa on tehty resiinalla.

Suosikkiretkeilykohde?

Lähiretkeilykohteena suosikkini on Kuhankuno. Se sijaitsee lähellä kotiani ja sinne pääsee näppärästi jopa bussilla! Kuhankuonnon luonto on myös mieleeni. Sieltä löytyy mukavasti pieniä järviä, soita, pitkospuita ja kallioita. Täydellinen lähiretkeilypaikka.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Ehdoton tämän hetken suosikkini ovat Sastan Jero -housut. Ne istuvat hyvin ja taskut ovat sopivissa paikoissa. Sastat toimivat myös hyvin työhousuina! Toisena tuotteena ehdottomasti Gloryfyn G3 lasit. Ne ovat olleet viime vuosina kovassa käytössä. Lasit kestävät melkein mitä vaan ja linssejä vaihtamalla pärjää kelissä kuin kelissä.

Iida

Iida on ilahduttanut Turun seudun liikkeidemme asiakkaita kohta viisi vuotta. Iida on parhaimmillaan vaatepuolella, mutta häneltä saat varmasti hyvät vinkit teltta- tai makuupussiostoksiakin miettiessäsi. Nykyään Iidan näkee useimmiten Turun Partiovarusteen myymälämme vaateosastolla, mutta saattaapa hän olla välillä vierailemassa Kuninkojankin myymälässämme.

Iidalla on vahva partiotausta ja hän on ehtinyt harrastaa partiota jo reilut 13 vuotta. Nykyään Iida vetää omaa sudenpentulaumaa, sekä toteuttaa mukavia retkiä lasten kanssa. Kesäisin Turun saaristo on Iidan sydäntä lähellä. Syksyisin ja talvisin Iidan tapaa taas monesti nautiskelemasta Hetta-Pallas-alueella.

Suosikkiretkeilykohteesi?

Mietittäessä retkeilykohdetta Suomen ulkopuolella ehdoton suosikkini on Yosemiten kansallispuisto. Olin Yosemitessa vuonna 2014 ja se teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Uutta reissua odotellaan! Suomessa sydäntäni lähellä on Hetta-Pallaksen alue. Meillä on perheen kanssa mökki Hetassa, joten siellä on tullut vietettyä paljon aikaa.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Kylmillä keleillä pukeudun Canada Goosen Trillium Parkaan. Se on uskomattoman lämmin ja mukava. Paras talvitakki! Peak Performancen Helium Hood on ollut suosikkikevytuntsikkani viimeiset kolme vuotta. Se on todella kevyt ja pakkautuu pieneen tilaan. Täydellinen takki vaellukselle tai city-käyttöön!

Katja, Myymäläpäällikkö

Katja on ollut meillä hommissa reilut kolme vuotta. Uransa Scandinavian Outdoorilla hän aloitti Turun Läntisenkadun myymälässä ja Kunkun kautta hän on siirtynyt Hansan uuteen myymäläämme myymäläpäälliköksi. Urheilukaupasta Katjalta löytyy vankka 20 vuoden kokemus. Katja on parhaimmillaan vaatepuolella ja löytääkin varmasti sopivat vaatteet jokaiselle. Luonnossa liikkuminen on Katjalle tärkeä osa elämää.

Suosikkikohde?

Mieleeni on jäänyt ehdottomasti Cervinian reissu. Upea vuoristo, hyvää ruokaa ja laskemista. Lähtisin milloin vain uudestaan!

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Canada Goose Shelbourne – Laadukas, oikeasti lämmin, hyvä istuvuus. Canada Goose antaa todellakin rahalle vastinetta! Toisena mieleeni tulee Devoldin Sport -alusasusarja. Sport sopii täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön, erinomainen setti aina juhannuksesta tammikuun pakkasille!