Roskaton viikonloppu on täällä – Mikä on roskaton Repack -pakkaus?

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 10/18/2017

Vietämme verkkokaupassamme Roskatonta Viikonloppua pe 20.10. – su 22.10. Viikonlopun aikana tilatuille tuotteille tarjoamme ilman lisäkuluja mahdollisuuden valita pakkausmateriaaliksi roskattoman RePack –pakkauksen! Mikä on RePack, miten se toimii ja miksi se on roskaton pakkausvaihtoehto? Kaikki tämä selviää tässä blogipostauksessa.

Keskimääräisen viikonlopun aikana käytämme pakkauksissamme noin 15 kiloa pahvia pahvilaatikoiden muodossa. Tämä on iso määrä pakkausmateriaalia, joka olisi mahdollista korvata monikäyttöisemmille pakkausvaihtoehdoilla.

Tässä kuvaava esimerkki miten RePack -pakkaus säästää pakkausmateriaaleja. Normaalisti kengät pakataan oman laatikkonsa lisäksi vielä pahvilaatikkoon, koska mahdollista palautusta varten alkuperäispakkauksen täytyy pysyä ehjänä. Vastaavasti RePack -pakkausta on sen uusiokäytön lisäksi mahdollista käyttää myös palautuksissa, joten RePack -vaihtoehtoa käytettäessä erillisenä pahvilaatikon käyttö on tarpeetonta.

Roskattomalla viikonlopulla haluamme esitellä asiakkaillemme RePack –pakkausvaihtoehtoa ja kannustaa meitä kaikkia toimimaan yhdessä kohti roskattomampaa tulevaisuutta.

Mikä on RePack –pakkaus ja miten se edistää kehitystä kohti roskattomampaa tulevaisuutta?

RePack on suomalainen pakkausvaihtoehto, jonka etu perustuu siihen, että samaa pakkausta voidaan käyttää useaan kertaan uudestaan. RePack –pakkaus on valmistettu täysin kierrätetyistä materiaaleista.

RePack -pakkauksia on olemassa kolmessa eri koossa, joten suurin osa valikoimamme tuotteista mahtuu näihin pakkauksiin. Kuvan RePack -pakkauksiin on pakattu vasemmalta katsottuna seuraavat tuotteet: Haltin naisten Fleece, keskimmäiseen Salomonin polkujuoksukengät ja oikean puoleiseen Jack Wolfskinin rinkka. Kuvan etulaidassa näätte RePack -pakkauksen tyhjennettynä ja taitettuna kirjeen muotoon. Tässä muodossa pakkaus on kätevä sujauttaa postilaatikkoon, josta se jatkaa matkaansa kohti uutta elämää.

Jokaisen toimituskerran jälkeen RePack –pakkaus palaa jatkamaan uudestaan työtään kohti roskattomampaa tulevaisuutta. CO2 päästöjä RePack –pakkausvaihtoehto vähentää tutkitusta n. 80% verrattuna useaan perinteisempään pakkausvaihtoehtoon.

Miten Repack –toimii?

 RePack –pakkausvaihto on erittäin yksinkertainen tilata ja palauttaa. Seuraavassa x askelmerkkiä kuinka tilaat tuotteesi RePack –pakkauksella ja palautat sen tuotteesi vastaanotettua takaisin kiertoon.

1) Tilaa tuote verkkokaupastamme ja valitse toimitustavaksi roskaton Repack-pakkaus.

2) Nouda tilauksesi, avaa RePack-pakkaus ja irroita Scandinavian Outdoorin osoitekortti.

3) Taittele tyhjä RePack-pakkaus ohjeen mukaisesti näppärään kirje kokoon ja sulje se RePack-tarranauhalla. Muista jättää RePackin osoitekortti pakkauksen ulkopuolelle näkyviin.

4) Vie RePack kirjelaatikkoon vaikkapa samalla kun lähdet aamulla töihin, käyt koiran kanssa ulkona tai iltateellä ystävän kanssa.

5) RePack –pakkaus palautuu jatkamaan työtään roskattomamman tulevaisuuden puolesta ja saat itse sähköpostilla linkin, josta voit valita mihin RePack –pakkausta käyttävistä verkkokaupoista haluat saada alennuskoodin. Alennus on verkkokaupasta riippuen prosentti- tai euromääräinen. Esimerkiksi meille verkkokaupassa kyseinen alennus -10% seuraavasta tilauksestasi.

6) Lopputulos: Saat alennuskoodin ja olet vähentänyt yhden pakkauksen verran pakkausjätettä tästä maailmasta. RePack –pakkaus jatkaa matkaansa roskattoman tulevaisuuden puolesta.

”RePack -pakkaus meille erittäin näppärä tapa lähettää tuotteita maailmalle. Isoimpana seikkana nostaisin kuitenkin esille RePackin uudelleen käytettävyyden ja sen, että RePack -pakkausta käytettäessä säästyy helposti pelkästään jo yhden viikonlopun aikana kiloittain pahvia sekä metreittäin teippiä, verkkokaupan pakkaamossa työskentelevä Kassu kertoo.

Lisätietoa RePackista löydät yrityksen kotisivuilta ja verkkokaupastamme klikkaamalla tästä!