Retkeilyvarusteiden vuokraaminen — Vuokraamo

Kaikkia retkeilyvarusteita ei tarvitse ostaa, voit myös vuokrata niitä. Varsinkin harrastuksen alussa tulee todella kalliiksi, kun pitää ostaa kaikki varusteet. Kannattaa myös miettiä, jos tarvitset esimerkiksi telttaa vain muutaman kerran vuoden aikana, voi vuokraaminen olla järkevämpää, kuin tuotteen ostaminen.

Voit tehdä vuokrauksen helposti meidän vuokrauspalvelussa ja noutaa vuokraamasi retkeilyvarusteet Forumin, Tammiston, Pirkkalan tai Kuninkojan myymälöistä.

Täältä löydät myymälöidemme sijainnit.

Scandinavian Outdoorin vuokraamo on helppokäyttöinen. Löydät sen täältä. Valitse ensin myymälä, josta haluat vuokrata haluamasi varusteet. Tämän jälkeen näet myymälän vuokrausvalikoiman, josta löytyy yleensä telttoja, rinkkoja, makuualustoja, keittimiä, vaellussauvat ja polkupyörälaukkuja.

Kun valitset haluamasi tuotteen, voit valita joissakin tuotteissa tietyn mallin, tämän jälkeen lukumäärän ja lopuksi voit valita vuokrauksen keston. Tässä vaiheessa aktivoituu varauskalenteri ja voit valita haluamasi ajanjakson.

Sitten vain lisäät tuotteen ostoskoriin, voit maksaa sen valmiiksi ja noudat vuokraamasi tuotteen valitsemastasi myymälästä, kun aika koittaa.

Muista, että olet vastuussa vuokraamastasi tuotteesta. Tuote tulee palauttaa ehjänä, kuivana ja puhdistettuna. Esimerkiksi teltta usein kostuu, vaikka vettä ei sataisikaan. Mikäli teltta on märkä ja se on pidempään pakkauspussissaan, se saattaa jopa homehtua. Teltan voi kuivattaa sisällä tai ulkona, levitä se ilmavasti kuivumaan ja käännä välillä, että se kuivuu joka paikasta.

Tervetuloa vuokraamoon!

 

Kategoria: Oppaat
Julkaistu: 29.5.2023Muokattu: 5.12.2023