REPACK – HYVÄSTIT PAKKAUSROSKALLE

Uutiset
Julkaistu: 3/16/2016

Valitse minut. Älä roskaa.

Nyt kun teet verkkokaupassamme ostoksia, voit kokeilla uniikkia ja roskatonta pakkausvaihtoehtoa, RePackia. Se on palautettava ja uudelleenkäytettävä pakkaus, joka tekee shoppailustasi mukavaa ja palkitsee sinua joka käytön yhteydessä.

repack

Tavallisen, roskaksi muuttuvan pahvilaatikon tai paperipussin sijaan voit valita tilauksesi pakkaustavaksi myös RePack-pakkauksen. Tilauksen yhteydessä RePackin käyttö maksaa sinulle 3,50 € ekstraa – mutta kun lähetät tyhjän RePack-pakkauksen takaisin Postissa, saat alekoodin Scandinavian Outdooriin tai mihin tahansa haluamaasi RePack-pakkauksia käyttävään verkkokauppaan! Me esimerkiksi tarjoamme -10% alekoodin.

RePackin käyttö on helppoa

Asioidessasi verkkokaupassamme valitse RePack-pakkaus tuotteillesi. Kun tilauksesi on saapunut kotiisi, voit palauttaa tyhjän RePackin tiputtamalla sen mihin tahansa postilaatikkoon täysin ilmaiseksi. Kun RePack on palautunut, saat alennuskoodin sähköpostiisi, jonka voit käyttää seuraavan ostoksesi yhteydessä.

IMG_5553_m_mMMM

Helppoa ja fiksua

RePack on kestävä vaihtoehto pakkausroskalle ja kertakäyttökulttuurille ja siksi mielestämme aivan mahtava tuote. Olemmekin fiiliksissä, että pystymme ensimmäisten nettikauppojen joukossa tarjoamaan tämän palvelun asiakkaillemme.

Kokeile RePackia vaikka jo seuraavan ostoksesi yhteydessä!