Nahkakenkien hoito-ohjeet ulkoilun asiantuntija Jesseltä

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 4/28/2017

Kävimme Tammiston myymälässämme haastattelemassa ulkoilun asiantuntijaamme Jesseä nahkakenkien hoidosta. Kaikkien kenkien, mutta etenkin nahkapintaisten kenkien kohdalla huolellinen huoltaminen lisää huomattavasti niiden käyttöikää.

”Etenkin talven jälkeen kengät tulee huoltaa hyvin olivatpa ne menossa sitten kesän ajaksi säilöön tai seuraaville vaelluksille. Myös uudet kengät on hyvä suojata ja huoltaa ennen käyttöönottoa. Näin kengät säilyvät hyväkuntoisina ensimmäisistä reissuista alkaen!”, Jesse vinkkaa.

Tallensimme Jessen neuvot nahkakengien hoito-ohjeista.

Myymälöissämme ja verkkokaupassamme vietetään kenkäviikkoa 26.4 – 30.4.2017. Valikoimasta löytyy yli 150 eri kenkämallia ja mielenkiintoisia tarjouksia.

Kysyimme Jesseltä kenkäviikon kunniaksi muutamat mielenkiintoiset nostot laajasta ja monipuolisesti kenkävalikoimastamme. 

Ulkoilun asiantuntija Jessen nostot:

Meindl Matrei GTX -vaelluskengät (M/N) – Perinteikkään laatumerkin suosikkimalli!

Monipuolinen ja leveä lestinen vaelluskenkä. Matrei soveltuu mainiosti aina päiväkävelyiltä muutaman päivän vaelluksille, joilla kantamukset ovat vielä kevyehköjä. Erinomainen valinta aktiiviselle ulkoilijalle retkeilyyn ja ulkoiluun. Meindl Matrei GTX on suosittu valinta niin miehille kuin naisille.

*

Nokia Koli -vaelluskumisaapas – Varma valinta Suomen kesään, syksyyn ja kaikkeen siltä väliltä

Napakasti istuva vaelluskumppari, joka istuu erittäin tukevasti etenkin nilkasta. Nilkan istuvuus tekee näistä kosteiden olosuhteiden spesialisteista mukavat kävellä. Kiertojäykkä pohja auttaa jalkoja jaksamaan pitkinä vaelluspäivinä ja tuttu Nokia-lesti istuu hyvin suomalaiseen jalkaan.

Lowa Strato IV Low (M/N) – Äärimmäisen mukavat retkeilykengät 

Lowa Starto IV Low -retkeilykengät toimivat erinomaisesti niin kaupungin arjessa kuin etenkin kevyillä päiväretkillä. Oiva valinta lähiretkeilyyn luonnossa! Pintamateriaali on laadukasta 1,6mm nupukkinahkaa ja Low Enduro X Pro -ulkopohja takaa pitävyyden maastosta riippumatta. Lowa Strato IV Low -retkeilykenkiä löytyy miehille ja naisille!

Jessen löytää Tammiston myymälästämme. Hänet tunnetaan paljasjalkakenkien erikoismiehenä, eli mikäli barefoot kengät kuten Merrell Vapor Glove 2 kiinnostavat niin kannattaa käväistä kyselemässä parhaat vinkit!