Elämää Ulkona -tapahtuma: Naisten syysretkeilyilta by Luontohaaste @Kuninkoja

Tapahtumat
Julkaistu: 9/2/2019
Kuninkoja TI 17.9.2019 klo. 20-22

Luontohaasteen retkeilyilloissa jaetaan tietoa ja kokemuksia sekä hyviä ja helppoja retkikäytänteitä liittyen erityisesti naisten retkeilyyn. Illat on suunnattu kaikille retkeilystä kiinnostuneille naisille. Syysretkeilyillat käsittelevät etenkin syksyiseen vuodenaikaan liittyvää retkeilyä ja luonnossa liikkumista. Mikä tekee syysretkeilystä ainutlaatuista ja miksi sitä kannattaa ehdottomasti harrastaa? Mitkä varusteet toimivat viileässä ja märässä kelissä? Entä mitkä asiat pimeässä metsässä voivat jännittää?

Tervetuloa Scandinavian Outdoorin Kuninkojan myymälään tiistaina 17.9. viettämään mukavaa iltaa, fiilistelemään luontoseikkailuja ja oppimaan retkeilystä!

MITÄ: Naisten syysretkeilyilta by Luontohaaste -blogi
MISSÄ: Scandinavian Outdoor Kuninkoja, Kuninkojankaari 1, Turku
MILLOIN: Ti 17.9.2019 klo. 20:00 – 22:00
ILMOITTAUTUMINEN: http://bit.ly/syyskuninkoja
HINTA: tapahtuma on ilmainen

Illan teemoja ovat muun muassa:

– Syyskeleihin pukeutuminen
– Viileät retkiyöt: varusteet ja vinkit onnistuneisiin öihin ulkona
– Pimeällä retkeily: kokemuksia ja käytännöllisiä vinkkejä jännitykseen

Illan päätteeksi on varattu aikaa avoimelle keskustelulle ja verkostoitumiselle. Löytyisikö retkeilyillasta seuraa jo sinun seuraavalle retkellesi? Pyrimme myös järjestämään halukkaille tuoteopastusta syysretkeilyvarusteisiin liittyen.

Retkeilyillan esiintyjät ovat:

Luontohaaste kannustaa blogissa, erilaisissa tapahtumissa ja kursseilla ihmisiä retkeilemään ja lähtemään matalalla kynnyksellä luontoon. Luontohaasteeseen kuuluvat retkeilyyn hurahtaneet ystävykset, erä- ja luonto-oppaat Kaisa ja Ella.

Kaisa

Kaisa liikkuu monipuolisesti luonnossa retkeillen, juosten, kiipeillen, maastopyöräillen ja meloen. Retkeilyssä viehättää luonnossa rauhoittuminen, uusien upeiden paikkojen näkeminen, uusien taitojen oppiminen sekä itsensä ylittäminen niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ympärivuotiseen retkeilyyn kuuluvat niin lähiretket, kuin pohjoisen erämaissa vaellukset.

Kaisa on koulutukseltaan fysioterapeutti ja eräopas. Kaisa haluaa innostaa ihmisiä liikkeelle luontoon, jotta jokainen voi löytää itseään inspiroivia tapoja retkeillä ja liikkua luonnossa.

Parasta syksyllä retkeilyssä ovat tunnelmalliset pimeät illat, joita voi viettää tulilla istuen tai makuupussiin kääriytyen!

Ella

Ella viihtyy yhtä lailla lähimetsässä kuin pitemmillä retkillä kauempana kotoa, kunhan luonto on lähellä. Viime vuosina retket ovat suuntautuneet pääosin Suomeen ja muihin pohjoismaihin. Retkeilyn kautta avautuu mahdollisuus tutkia sekä ympäristöä, että itseään. Retkeilyssä parasta onkin juuri sen tuoma vapauden tunne: saa olla täysin oma itsensä eikä ole vain yhtä oikeaa tapaa retkeillä.

Ella on koulutukseltaan erä- ja luonto-opas sekä sosionomi ja uskookin, että luonto tarjoaa elämysten lisäksi myös loistavat puitteet oppimiselle ja kasvamiselle.

Syksy on ihan parasta retkeilyaikaa. Ilma on raikas hengittää ja viileässä yössä nukkuu parhaiten. Pimenevät illat antavat luvan rauhoittua ajoissa ja hidastaa vauhtia. Tähtitaivaan ihailu voi olla vaikka koko retken ainoa tarkoitus!

Ilmoittaudu mukaan tästä: http://bit.ly/syyskuninkoja

Tervetuloa,

Kaisa ja Ella sekä Scandinavian Outdoorin väki.